Létezik olyan ember, akit senki nem szeret?
Figyelt kérdés
mert én úgy érzem engem soha senki nem fog szeretni, mert én sem szeretem magamat. nem bírom elfogadni magam... rondának érzem magam, és különcnek. mások azt mondják szép vagyok, de nem tudok hinni nekik. belenézek a tükörbe és egy szörny néz vissza rám :|
KÉPET MAX PRIVIBE KÜLDÖK, VAGY OTT SE. nem akarom hogy megijedjetek :(
2011. szept. 28. 18:56
21/40 anonim válasza:
Ha küldesz képet elmondom a véleményemet, de olyan csúnya mint én tuti nem vagy.
22/40 anonim válasza:
na megmondtam én hogy önbizalomhiány! szép vagy, egyáltalán nincs veled semmi gond. Vagy csak szimplán hülye csávókkal vagy körülvéve :P
23/40 anonim válasza:
Szerintem cseréld ki a tükröt, mert gyári hibás:) Ronda ember nincs, (csak igénytelen:)) Én is sokáig, kicsit most is önbizalom hiányos voltam,/vagyok, de mióta látta ma titkot, elkezdtem pozitívabba hozzáállni dolgokhoz, stb, például mióta azt "képzelem" magamról, hogy tudok focizni, (pedig nem járo kedzésre, csapatban sem vok... sajnos:(:) rájöttem, hogy kis gyakorlással, remekül tudnék focizni... bármire képes lehetsz, amit elhiszel, hogy te ilyen vagy. Itt páran írták, hogy nincs mitől tartanod... ha elfogadod magad, és szereted magad, (ez a legfontosabb) más is megfog szeretni. Ha jó a kisugárzásod, azt az emberek észreveszik. Én például, legtöbbször, kieggyensúlyozottan,"kicsattanó" örömmel, magabiztosan, szoktam járni, és az emberek jó párszor meg is néznek, (főleg a csajok:P:)) nincs mitől tartanod. Bármire képes lehetsz, ez a leghihetetlenebb, de mégsem az, akár világhírű acrobata is lehetsz, ha elhiszed, és komolyan hiszed is magadról, hogy te az vagy... Bármit megvalósíthatsz, csak higyj benne, és tényleg érezd át, hogy te olyan vagy:) Fel a fejjel, és sok sikert kívánok az életben:) 20/F
24/40 anonim válasza:
küldj nekem is 1 képet nagyon, nagyon kiváncsi vagyok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25/40 anonim válasza:
Kérdező, válaszoltam az e-mailedre! :)
26/40 anonim válasza:
na mostmár én is kíváncsi vagyok. Küldd azt a képet! Egyébként meg, én mindig azt szoktam mondani, hogy először is magadat kell megszeretned. És egy ember máris van :) Sőt, én teljesen biztos vagyok benne, hogy téged most is sokan szeretnek, csak te ezt nem veszed észre.
27/40 anonim válasza:
Szia, én már 2-3 kommentet írtam, és arra kérlek, küldj nekem magadról képet, kérlek, "cserébe" én is küldök:) 20/F tényleg kíváncsi vagyok rád, leány:)
28/40 A kérdező kommentje:
15:58-as!
nem látom a nevednél a "Privát e-mail a válasz írójának" izéét, és így nem bírok képet küldeni
2011. szept. 29. 17:25
29/40 anonim válasza:
Ójjaj, énsem tudok neked E-mailt írni:( pedig szívesen segítenék xP
30/40 anonim válasza:
Amúgy én nemrégiben, még külföldi nyaralásom során ismerkedtem meg, egy különleges emberrel, és adott nekem egy hála követ is:) Ami a Titok c filmben is van xD érdekes kikkel hozz össze a sors:) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!