Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165 cm magas, kb 45 kg súlyú...

165 cm magas, kb 45 kg súlyú lány vagyok. Ez már kóros soványság?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Szia! Legjobb tudomásom szerint a test kb. 25 éves korig változik, növekszik, alakul, tehát a pubertás kezdetétől a felnőttkorig tartó növekedés. Te még a "nyúlás" időszakában vagy, bár nem tudom, mennyire ugrottál meg növésben, illetve a családban mi a jellemző, mi alacsonyak vagyunk, így én a te korodban már max. 1-2 centit vagy még annyit se nőttem, 151centinél leálltam (24 vagyok). Amint megállsz a magasság növekedésében, meg tudsz indulni hízni is. Nálam is így volt, csak azóta sikerült felszednem annyit, hogy már nem látszik ki egy csontom se, amióta megálltam magasság növekedésben. Ha sportolsz, nincs semmi baj, aki a csokikat meg hasonlót javasolta, tévedés, nekem se jött be, 42kg-ot tartom és szeretem az édességet, semmit nem változtat a súlyomon :-) Inkább a rendszeres és rendes étkezés az, ami segíthet (tehát minden nap rendes főtt étel legalább egyszer, mondjuk ebédre, minden nap rendes reggeli, és hogy pihenjen a gyomrod, 1 óra szünet a vacsi és az alvás között, de ne legyen megterhelő), viszont míg nősz, nem biztos, hogy meg fog rajtad látszani, mert automatikusan a magasságodba pumpálja a szervezeted.
2009. márc. 1. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Én 163 cm és 40 kg vagyok :S
2009. márc. 8. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 165 cm vagyok és 41 Kg, 16 éves vagyok. A családban senki sem ilyen vékony, hanem inkább normál, vagy egy kicsit húsosabb. Nem tudok mit csinálni, de nem bírok sokat enni. Mindig mondják, hogy keveset eszek, de egyszerűen én ha eszek levest és egy fél adg kaját tele vagyok. ENgem nagyon zavar hogy sovány vagyok, mit tudnék csinálni hogy ne legyek az?
2009. júl. 11. 18:48
 14/17 anonim válasza:
én 21vagyok 155 és 38 kiló ez már szerintem kóros soványság mert látszanak a csontjaim de hiába akarok többet enniha étvágytalan vagyok és amikor eszek utána már fáj a gyomrom hányingerem van használtam étvágygerjesztő pirulát de majdnem meg öltem vele magamat
2009. júl. 30. 13:07
 15/17 anonim válasza:
én 152 centi vagyok és 47 kiló
2009. okt. 20. 19:54
 16/17 anonim válasza:
én 15 évesen vagyok ennyi:S:(de nemtudok hízni
2010. márc. 8. 17:51
 17/17 anonim válasza:

Huuuuuu, nagyon régi kérdéshez válaszolok, de amúgy valaki belegondolt már abba, hogy senki nem tudja milyen az alkata például vagy hogy hizékony vagy nem?

Gyors anyagcsere? Genetika?

Én például genetika miatt vagyok 45 kg... Nem vagyok anorexiás...Nem vagyok csont kollekció...

Iszonyatosan sokat eszem, többet, mint a barátaim.

Gyors anyagcserém és ráadásul gyenge csontozatom van.

Nem kóros szerintem. Jah és figyelj... A BMI-m szerint ultra vékony vagyok. Van alkatom, sportolok és az orvos mindig azt mondja egészséges vagyok.

2018. szept. 22. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!