165 cm magas, kb 45 kg súlyú lány vagyok. Ez már kóros soványság?
nem biztos. én 160 cm és 41 kg vagyok
az izom nehéz, ha nem vagy izmos nagyon, akkor ez még normális
sztem kicsit furcsa én is 156 vagyok és 55 kg
ehetnél egy kicsit több csokit és sportolhatnál vmit
ez kortól is függ (én megelőlegeztem neked a 19-24 év közöttit) Ha ennél fiatalabb vagy, akkor ne foglalkozz vele, mert még gyerek vagy, és változik a tested....
"Ha csak kevéssel van a normál testtömeg-index alatt, nem is érdemes különösebb figyelmet fordítania rá - a női hormonális változások miatt néhány éven belül valószínűleg a normál tartományba kerül át".
--> A tied 16.8 a normál 18. Sovány vagy, de nem kórosan.
Köszönöm :)
Igen, 19 éves vagyok
Sportolni sportolok, heti háromszor másfél órát
Szerintem ez egy kicsit kevés súly.
5-6 kg mehetne rád.
Szia!
szerintem közelitesz az anorexiáshoz, de ez rajtad áll. Ha te szépnek tartod hogy csont és bőr vagy...?! Hallottál róla hogy a kóros soványság meddőséget is okozhat pl? Én a helyedben minimum 10 kg-ot megpróbálnék felszedni és még akkor is divatosan karcsú leszel, de nem csontika...:))
miért lenne anorexiás? nem a kis súlytól lesz valaki étkezési zavaros...
Egyik barátom is vékony, mégis annyit eszik mint mások. sőt. Ha gyenge a csontod, akkor 45kiló nem vészes:)
Nem a kiló a lényeg, hanem, hogy hogy érzed magad...próbálj azért egy kicsit felszedni, kipárnázni magad, legyen azért mit markolni rajta a fiúknak^^
Ha rendszertelen a ciklusod, akkor ez lehet a soványságod következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!