Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Chips, csoki hízás? Hízni...

Chips, csoki hízás? Hízni szeretnék!

Figyelt kérdés
Ha mindennap meg eszek egy zacskó chipset és egy tábla csokit 1hónap alatt hízhatok 5kg?
2011. ápr. 5. 21:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én egy éve nagyon vékony voltam, és próbáltam chips meg mekis kaja zabálással hizni. Egy deka se ment rám, de gyönyörű ragyák nőttek az arcomra, szóval inkább ne tedd!
2011. ápr. 5. 21:34
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

azt nem állítanám, hogy könnyebb fogyni, mint hízni. sok embernél az egész genetika. mindkettő nehéz lehet, szóval mindkétféle ember problémáját tiszteletbe kell tartani.

és még mindig javaslom, hogy keress fel valami étkezési szakembert. azért itt mindenképp laikusok adják a válaszokat, általában fiatalok (mint én) akik annyira nem értenek hozzá.

2011. ápr. 5. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:

első vagyok

irták a mekis kaját...

nekem az se jött be,pedig heti 3-4x azt ettem az egyéb hizlaló mellé...

2011. ápr. 5. 21:47
 14/22 anonim válasza:
erre egy megoldást ismerek és az a sport. mivel nem tudsz hízni,így felesleges egészségtelen dolgokkal tömnöd magadat, viszont izomtömeget tudsz növelni.
2011. ápr. 5. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Uh micsoda válaszok:).Az utolsón kívül nem is jött értékelhető már elnézést.

Szerintem nem jó ötlet a csoki/csipsz.

Hízni hasonlóan kell,mint diétázni.

Csak míg diétában a fehérje-ch arány kb 50-50%,addig a tömegnövelés alatt mehet a 30-70%.

Ugyanúgy 3 óránként evés a húshoz mehet több rizs,a tojáshoz kenyér meg gyümölcsöt is ehetsz.Ha ilyen emelt kalória bevitel mellett még edzenél is,jönne rád némi izom,nem zsír és ott is van a +5 kiló egészségesen.

2011. ápr. 5. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,h a gyúrás lenne jó neked,javaslom még a mogyoróféléket(nem a sózott változatokat!),mogyoróvajas szendvicset,és a teljes tejtermékek fogyasztását.semmiképpen ne tömd magad baromságokkal!
2011. ápr. 5. 23:23
 17/22 anonim válasza:
Második vagyok,amit az előttem író írt a mogyoró vajas szendvics is jó ötlet, a zsíros kenyér mellé:) Én reggelire szoktam jó vastagon megkenem mogyoróvajjal,és lekvárral,+kakaó,vagy tej, elég jó kis szénhidrát bomba!
2011. ápr. 5. 23:40
 18/22 anonim ***** válasza:

ne egészségtelen kajákat egyél, hiába vagy vékony attól még nem zsírt zsírral kell enni, egy vékony ember is lehet beteg

reggelire ugyanúgy egyél teljes kiőrlésű kenyeret (mehet akár 3-4szelet is bőven) vajkrém/margarin/sajtkrém, felvágott (főleg pulyka, csirkemellsonka), tojás, rántotta zöldségekkel, zöldségek szednvics mellé, lekváros, mézes kenyér/piritós

tej, kakaó, karamellital, müzli tejjel és olajos magvakkal

tízórai, uzsonna müzliszelet, étcsoki, joghurt, túró gyümölccsel, gyümölcsök (banán főleg) kekszek (zabpelyhes, korpovit-rostok)+tej, kakaó, karamell, szendvics, oljaos magvak (dió, mogyoró)tejberizs gyümölccsel

ebéd: leves (babgulyás, gulyásleves, zöldséglevesek,krumpli, lencse, sárgaborsóleves) főzelékek hozzá húsok, halak, tojás, savanyú/zöldségek, tészták (káposztás, túrós, diós-mákos stb) rizs, krumpli, desszert-mákosguba, derelye, gombóc(túrós, szilvás) nudli, sütik stb

uzsonna: tejtermék, gyümölcs, müzli, olajos magvak, szendvics

vacsora: ami az ebédből maradt, hus, hal, tojás, tészták, krumpli, rizs, tarhonya, főzelékek, zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek-túró, joghurt, müzli, sütemények tejjel

mellette sok víz

mozogjál sokat és előbb utóbb meglesz az eredmény, csak normálisan egyél minden tápanyagból

2011. ápr. 6. 09:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindegy, hogy szemetet eszel és úgy hízol, vagy egészségesebb dolgokkal.

Tehát a gyorséttermi kaják, chipsek nem igazán tesznek jót még akkor sem ha hízni szeretnél. Lelassítja majd az anyagcserédet, fáradékonyabb leszel és rossz lesz a közérzeted.

Emeld a napi kalóriabeviteledet, ez alapján:

[link]

Írja is, hogy ha hízni szeretnél, akkor mennyi kcalt kell bevinned egy nap.

Utána pedig jöhetnek a normálisabb kaják, mint pl. pörkölt nokedlivel, tojásos nokedli, lasagne, rántott hús, rántott sajt, makaróni, levesek, főzelékek, zsírosabb husik, éééés már meg is éheztem:)

Közben pedig ugyanúgy egyél gyümölcsöt és zöldséget.

2011. ápr. 6. 10:27
 20/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. ápr. 6. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!