Chips, csoki hízás? Hízni szeretnék!
ha hajlamos vagy rá,akkor igen
de a kérdésedből itélve nem fogsz egy dekát se hizni...
(én ettől durvább módon bombázom magam a kalóriákkal,és egy dekát se hizok,pedig jó lenne)
feleslegesnek nem felesleges, mert jó az íze. :D Én a helyetekben sikongatva örülnék, hogy annyit ehetek, amennyit csak akarok. :D Bár tudom, hogy nektek is van problémátok... az embernek mindig az kell, amit nincs meg neki.
Szerintem lehet, hogy dietetikussal kéne beszélned. Mert azért ennyi szemét kaja akkor is ártalmas.
Én 19 éves koromig nagyon-nagyon vékony voltam. Most napi egyszer eszek főtt ételt és előtte utána bármit ami fini és ehető és megkívánom. Már egész jól érzem magam a bőrömben, nincs kint az összes csontom, de nem vagyok egyáltalán kövér.
20N
A fekete csokoládé egészséges, azzal próbálkozhatsz. A chipsszel csak óvatosan, mert lehet, hogy hízni nem fogsz, de narancsbőröd az lesz.
Nagyon sokféle finom tészta kapható különféle gabonából, zöldségekből, rizsből, stb., ezek egészségesek is, és lehet, hogy szedsz is egy kis súlyt magadra.
McDonalds-os kaja minden mennyiségben. Láttad a Super Size Me-t?
Az étcsokoládét pont nem javaslom, mivel gyorsítja az emésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!