Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Chips, csoki hízás? Hízni...

Chips, csoki hízás? Hízni szeretnék!

Figyelt kérdés
Ha mindennap meg eszek egy zacskó chipset és egy tábla csokit 1hónap alatt hízhatok 5kg?
2011. ápr. 5. 21:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%

ha hajlamos vagy rá,akkor igen

de a kérdésedből itélve nem fogsz egy dekát se hizni...

(én ettől durvább módon bombázom magam a kalóriákkal,és egy dekát se hizok,pedig jó lenne)

2011. ápr. 5. 21:09
 2/22 anonim válasza:
Nekem nem sikerül,de próbáld ki! Genetikai dolgok ezek,ha hízékony vagy valószínű fogsz is hízni, én ajánlom még mellé a vacsi után egy szelet zsíros kenyér még pluszba módszert,nekem ez se válik be,de én ha napi egy malacot megennék se híznék egy dekát se:(
2011. ápr. 5. 21:12
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát én se sajnos:(. Ezek szerint fölösleges lenne megvenni és megenni is?:(
2011. ápr. 5. 21:13
 4/22 anonim ***** válasza:

feleslegesnek nem felesleges, mert jó az íze. :D Én a helyetekben sikongatva örülnék, hogy annyit ehetek, amennyit csak akarok. :D Bár tudom, hogy nektek is van problémátok... az embernek mindig az kell, amit nincs meg neki.

Szerintem lehet, hogy dietetikussal kéne beszélned. Mert azért ennyi szemét kaja akkor is ártalmas.

2011. ápr. 5. 21:17
 5/22 anonim válasza:

Én 19 éves koromig nagyon-nagyon vékony voltam. Most napi egyszer eszek főtt ételt és előtte utána bármit ami fini és ehető és megkívánom. Már egész jól érzem magam a bőrömben, nincs kint az összes csontom, de nem vagyok egyáltalán kövér.

20N

2011. ápr. 5. 21:19
 6/22 anonim ***** válasza:

A fekete csokoládé egészséges, azzal próbálkozhatsz. A chipsszel csak óvatosan, mert lehet, hogy hízni nem fogsz, de narancsbőröd az lesz.

Nagyon sokféle finom tészta kapható különféle gabonából, zöldségekből, rizsből, stb., ezek egészségesek is, és lehet, hogy szedsz is egy kis súlyt magadra.

2011. ápr. 5. 21:19
 7/22 A kérdező kommentje:
Én nagyon nem örülök neki!Szerintem fogyni könnyebb mint hízni mert aki nem hajlamosrá az egy dekát se tud magára felvenni, aki kövér annak meg nem kénne sok tápértékű kaját enni és sokat kénne sportolni és ennyi!
2011. ápr. 5. 21:22
 8/22 anonim ***** válasza:

McDonalds-os kaja minden mennyiségben. Láttad a Super Size Me-t?

Az étcsokoládét pont nem javaslom, mivel gyorsítja az emésztést.

2011. ápr. 5. 21:23
 9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi segítséget,de szívesen hallgatnék jó ötleteket a mekis hambit nem nagyon eszem meg mert nem szeretem:(
2011. ápr. 5. 21:27
 10/22 anonim ***** válasza:
Akkor egyél sok pizzát, gyrost meg falafelt.
2011. ápr. 5. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!