Szeretem magam kövéren. Akkor én most dinka vagyok?
Én nagyon irigyellek, nekem minden álmom lefogyni, és nem tudok. Mindig takargatom magam, tényle irigyellek, bár nem hiszem hogy tul egészsége lenne ez neked. Teljesen mindegy, hogy van-e gyereked vagy nincs. Ez senkit nem jogosit fel a kövérségre. Én ismerek egy 40 éves fiatal nöt, böven 100 kg fölött van, és nemrégen jött elö nála a magasvérnyomás, és cukorbetegség.
Azért szerintem probálj fogyni...
Szia!
Énis nagyon irigyellek, én 20 éves vagyok, és sajna 100kg fölött. Lehet mondani bármit, én tudom,hogy mennyit szenvedek, hogy leadjak jó pár kilót, nálam egészségesebben csak kevesen táplálkoznak és stb. stb. De nem az a lényeg.Ha nem az, hogy aki nem tudja magát elfogadni, megszeretni,megbecsülni, az talán soha nem tud lefogyni. Én már csak tudom Depresszióból ki, depresszióba be. Soha nem voltam igazán boldog. Nagyon iriggyellek. A fél életemet odaadnám, hogy sovány lehessek, vagy hogy el tudjam magam fogadni gy, ahogy te.
Az olyanoknak pedig, mint az 1. hozzászóló, figyelmébe ajánlom ezt a linket, bár nem várom el,hogy megértő legyen, az ilyen emberek erre nem képsek!
Én is tisztellek,mert én nem lennék így boldog,nem bírnám elviselni,DE szerintem maradhatsz kövér,ha ennyire szeretsz az lenni,de azlért 10 kgot legalább le kéne adnod..És mi lesz,ha egyszer szívrohamot kapsz hirtelen??
Annyira tényleg nem szeretheted magadat,hogy nem bírsz egészségesen élni.Inkább lusta vagy,már megbocsáss..Erre van a zsírleszívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!