Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretem magam kövéren. Akkor...

Szeretem magam kövéren. Akkor én most dinka vagyok?

Figyelt kérdés
100 felett vagyok, de imádom magamat. Alig várom a tavaszt, mikor előkerülnek a pólók meg a szoknyák. Szerintetek akkor most én hülyének számítok????
2008. febr. 9. 16:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Ha neked jó, hogy idősebb korodban előjön majd ezerféle problémád (izületi fájdalmak, szívproblémák, érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, és még sorolhatnám a végtelenségig), akkor csak hajrá.

A te életed; ha neked így jó, akkor éld nyugodtan.

Csak majd ne panaszkodj, ha nem tudsz felmenni a lépcsőn, meg orvoshoz kell járnod minden másnap.

(Na ezért lenne jó dolog, ha az egészségbiztosításban mindenki olyan ellátást kapna, amit befizet magának; és nem kellene nekem fizetni mások gyógyulását. Énnekem semmi bajom, és nem is lesz. Orvoshoz betegen úgy 4-5 évente megyek, de akkor sem komoly dolgok miatt. A TB járulékomból meg fizetik a sok bagós, túlsúlyos, alkoholista, meg a fene tudja milyen idióták kezelését.

BROÁF. :( )

2008. febr. 9. 17:39
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy vagy hülye!Akkor szeretik igazán az embert,ha önmagát szereti,és elfogadja.Azért az egészségedre vigyázz!Ne kényelemből szeresd a kövérséget. És érezd nagyon jól magad a bőrödben mindig!:)
2008. febr. 9. 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

ha szeretnéd magad akkor jobban vigyáznál az egészségedre és nem lennél 100 kiló felett

amúgy nem beteg dolog max kiröhögnek az emberek ha miniszoknyában vagy meg topokban (egy hájas láb vagy kar akkor is ronda hájas ha azt hiszed magadról hogy te vagy afrodité). bár ha téged ez nem érdekel akkor örülök, és irigyellek, mert én még 60 kilósan is takargatom magam.

2008. febr. 9. 18:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves első felszólaló! örülök hogy ilyen egészséges vagy! Maradj is mindig ilyen. Sajnos én láttam már meglepő dolgokat. Láttam 90 éves kövér mamikát. És láttam az anyumat, aki sose járt dokihoz. Aztán alighogy nyugdíjba ment, kapott egy kis rákot, és a nyugdíjpénztárnak nem kellett sokáig fizetnie utána. Na majd az ő befizetett pénzeiből fizetik a te nyugdíjadat, te meg gyógyíttatsz majd engem. Így kerek a világ....
2008. febr. 9. 19:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló. Kicsit félreértettél. Imádom ugyan magam, de azért haspólóban és bugyivillantós szoknyában nem járok. Igaz viszont, hogy imádok a gyerekeimmmel strandra járni. Oda pedig azért nem mehetek nagykabátban. De tényleg: tini korom óta nem volt bikinim :D
2008. febr. 9. 19:28
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Irigyellek. Én 162 centi vagyok, 48 kiló, de kövér vagyok és utálom magam. Nem vagy dinka! Dinka max. én vagyok... Szerintem leadhatnál pár kilót, de ezt nem sértésnek mondom, csak hogy ne légy beteg. Neked jó, el tudod magad fogadni, és szereted is. De tényleg ne hordj miniszoknyát és haspólót, csak olyat ami jól áll neked:) További boldog életet:))))
2008. febr. 9. 20:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

ah ok... csak valahogy úgy olvastam ki a kérdésedből hogy örülsz hogy majd kis rucikban feszíthetsz... most így kicsit mogorvának tűnik a válaszom bocs nem bántásként írtam

meg saját magamból kiindulva azt hittem még nincsenek gyerekeid. de mondjuk így tényleg más, családod van, letettél valamit az asztalra, szóval nemcsak az van, hogy minden ok nélkül egoista vagy, hanem meg is érdemled a saját szeretetedet:)

(üdv: a 3. válaszoló asszem)

2008. febr. 9. 22:14
 8/16 anonim ***** válasza:
65%

Szia. Én vagyok az első. :)

Lehet meglepő dolgokat látni. És valóban, nem csak ettől függ. De nagyban közrejátszik az egészségben és a hosszú életben.

Mellesleg a nyugdíjrendszerről is az a véleményem, mint az egészségbiztosításról. Mindenki fizesse csak magának; ne más ember sok év alatt összegyűjtött pénzéből éldegéljen. Amit összegyűjt, azt használja. Ha meg mégis meghalna véletlenül, akkor majd a gyerekei élnek belőle. (De ez itt OFF.)

Nekem amúgy teljesen mindegy, hogy hogy élsz, igazából nem érdekel. A te életed. Nekem csak könnyebb...

2008. febr. 10. 07:49
 9/16 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy dinka! Te egy elégedett boldog ember vagy. Elfogadod, és szereted magad olyannak amilyen vagy!

Ez már egy jó dolog. Az, hogy vannak gyerekeid gondolom arra is sarkall, hogy vigyázol az egészségedre. Ergo: boldog vagy! Örülök, hogy vannak ilyen emberek is:)

2008. febr. 10. 16:33
 10/16 anonim válasza:
31%

persze a sovány emberek is lesznek betegek, csak később és ritkábban, mint a kövérebbek

mert lehet hogy cukorbeteg leszel és magas vérnyomásos akkor is ha lefogysz, de ki tudja lehet hogy akkor csak 70 éves korodban, ha meg kövéren él valaki egy életen át, akkor megkapja a bajt 50 évesen és meghal 55 évesen

melyik a jobb?

2008. febr. 12. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!