Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónapja minden nap 50...

Egy hónapja minden nap 50 felülést csinálok, rendesen eszek, még sincs eredménye. Miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21%

A felülés semmire sem jó.

A 18 óra után nem evés semmire sem jó.

A reggeli bezabálás ugyanúgy hízlal, mint a déli/esti.

Attól, hogy valami meg van főzve, még hízlal (csak a vitaminok bomlanak el zöldségekből).

Van még kérdésed?

2011. ápr. 4. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Napi 50 felülés sem intenzitásra, sem időtartamra nem elég ahhoz, hogy ettől bármit is fogyjál. Az egyetlen, amit elérhetsz vele, hogy egyre többet tudsz megcsinálni belőle. A felülés helyett minden második nap menj ki futni a jó levegőre. Így sokkal több eredményre számíthatsz.
2011. ápr. 4. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért álljon meg a menet. Ha valaki úgy csinál napi 50 felülést, hogy előtte lószärt sem mozgott (szépen mondva), akkor nem olyan rossz teljesítmény, de 1 hónap alatt valóban emelni kellett volna a számot legalább 75-re.

Amit tudok neked ajánlani, és nálam bevált, bár én lány vagyok, de gondolom ez nem számít. Fuss vagy ugrálj 7-10 percet, amennyit bírsz, én 15-öt futottam gépen közepes tempóban, ahogy kényelmes volt. Utána szusszanj, igyál picit, és ezután ülj le felüléseket csinálni, vagy lábemelést (az is szépen formálja a hasat), vagy amit akarsz. Valóban a kardio-mozgásoktól indul be a zsírégetés, ezért kellene a gyakorlatok előtt ezzel "bemelegíteni".

Ezek mellett úgy eszel, ahogy akarsz, ha fogyni nem is fogsz a mérleg szerint, feszesedni, izmosodni igen, és szerintem ez fontosabb annál, minthogy pár kilóval kevesebbet mutasson a mérleg.

Én is 63 voltam mielőtt elkezdtem edzeni, és nagyon husi, mostmár majdnem 70 vagyok, de sokkal feszesebb, a ruháim pedig megmaradtak vagy picit bővebbek lettek. Ki érti ezt :)

2011. ápr. 28. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!