Mit tegyek? Van rá esély, hogy lemegy addig?
Figyelt kérdés
Na szóval 180cm vagyok kb. és 75kg, nem olyan sok, mint hangzik, jól eloszlik rajtam, csak van egy kis hasam, ami eléggé zavar, viszont jövő hét pénteken színházba megyek és olyan ruhát veszek fel, amiben jobban örülnék, ha nem lenne még ekkora se. Valami ötlet, hogy addig hogy tudnék egy kicsit lefaragni belőle? Persze majd utána szeretnék rendszeresen, egészségesen étkezni, csak most gyorsan kéne egy kicsit levinni. :)2011. ápr. 3. 11:19
11/11 anonim válasza:
első vagyok, nem tudom miért olyan bődületes baromság is amit írtam? nekem ez kipróbált (amint ugye írtam) és be is jön, emelett egészségesen is táplálkozik.. kifejtenéd kérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!