Van rá esély hogy lemegy az ára?
Így 15 évesen nagyon bele vagyok bolondulva a kocsikba / vezetésbe, telken, elhagyatott földutakon szoktam édesapámmal gyakorolni. Kinéztem magamnak egy kocsit, az lenne a kérdés, hogy lemegy-e az ára 1 év 4-5 hónap alatt, 7-800 ezer forint környékére?
A kocsi: Opel Astra H. Másik kocsiban nem gondolkodom, ez a kedvenc. A kocsi teljes árát nem a szülők állják, hanem csak egy részét.
A kocsi jelenlegi legolcsóbb ára 1,1 millió forint. [link]
Szóval a kérdés, van esély rá hogy lemegy az ára 7-800000 forint környékére?
17. szütetésnapján tud vizsgázni, rutinból:D azt én is azon a napon csináltam.
de nem egyszerű ám a jogosítvány, én is ugy mentem oda hogy tudok vezetni, csak nem úgy ahogy ott kellett
A használt autóknak folyamatosan csökken az áruk.A csökkenés mértéke függ az eladhatóságuktól,értékállóságuktól,állapotuktól.Az astra pont az értékálló,eladható típusok közé tartozik,főképp diesel motorral.De lehet szerencséd,mert mostanában elég nehéz bármit is eladni.így van rá esélyed,hogy mire meglesz a jogosítványod és a pénz is az autóra találsz majd a fent említett típusból 7-800 ezerért.
Kívánom,hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!