Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lemegy valaha az úszógumim?

Lemegy valaha az úszógumim?

Figyelt kérdés
Nem eszek se zsírosat, se édességet, napi 1000 kalóriánál nagyjából nem szoktam többet bevinni, a suli miatt már inkább csak hétvégén, de eljárok futni (40 percet kb.), és minden nap csinálok hasizmot és/vagy súlyzós edzést felsőtestre, magam és mások megítélése szerint sincs máshol felesleg rajtam (160 cm, 53 kiló vagyok), csak a hasamon, de főleg a csípőmön,oldalt, kibuggyan a nadrágból, és ott éktelenkedik... Alapból nagyon vékony a derekam a köldökömnél, a medencsontomat viszont látványos zsírpárna borítja, képzelhetitek, hogy nézhetek ki... Zsírleszívásra nincs pénzem, mi mást csinálhatnék vele?
2011. szept. 19. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:

ha valóban energiadeficited van, és nem fogysz, akkor ajánlom menekülj el, mert ilyen technológiáért simán felboncolnak.

1000kcal körül általánosítva írom, de ne lepődj meg, ha zsírosodsz! enyhén éhezés kategóriába csúszhat.

közben pár szót elolvastam a leírásodból, normális szálkásító étrendet kövess, lődd be az energiaigényed és kemény edzést végezz mellé.

ha esetleg valami nem tiszta, vagy nem tudsz rákeresni, akkor írj ide.

2011. szept. 20. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy tipp: cseréld le a nadrágodat. Hordd a saját méreted, ne préseld magad két számmal kisebbet, ami olyan marha nagy divat a tinik körében.

Mert amúgy teljesen jó a súlyod és sportolsz is, itt nem nagyon van mit változtatni. Max az 1000 kcalt kéne megnövelni, mert ez így egy kicsit éhezésszagú.

Helló Aczél :)

2011. szept. 20. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ciao!
2011. szept. 20. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha nincs rajtam semmi ruha, akkor is látszik... Egyébként elégedett vagyok magammal, még a fenekemmel is, amivel a nők nem szoktak azok lenni, csak ezzel az egy ponttal van a baj... Lehet, ilyen az alkatom, és ebből nem nagyon akar engedni a szervezetem...
2011. szept. 20. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
mondjuk ha jól látom mi nem ezt írtuk, de persze lehet, a testalkat létező fogalom.
2011. szept. 20. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, köszönöm a válaszokat :)
2011. szept. 20. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
de tényleg, nem lehet igazán okod kicsit úgy csinálni ahogy itt írtuk (nyilván pontosítást még eszközölhetünk..) és akkor komolyan mennie kell.
2011. szept. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!