Miért van "úszógumim"?
Arra gondolok, hogy sok másik hozzám hasonló súlyú embernek nincs.
Vagy láttam már sok olyat is, hogy sokkal nagyobb a hasa, mint az enyém, és mégsincs neki. :/
23 éves fiú vagyok

a hasonló súlyúak valószínűleg kisebb testzsír%al rendelkeznek, az izom nehezebb mint a zsír, így egy pl 100kg-s izmos ember nem tűnik kövérnek, míg egy 100kg-s zsíros ember már igen.
16/F
Na azért félreértés ne essék... én nem vagy zsírosan kövér.
Nem vagy vékony az fix.
116 kiló vagyok.
De ha megfeszítem az izmaim pl. com, vádli, bicepsz, alkar, akkor kemény és alig tudok összecsípni a maradék bőrt.
A hasam is így van, hogy ha megfeszítem az is kemény, de azon már van felesleg is. Főleg alul oldalt.

Naná, hogy meg. :D
Csak tudnám hogyan...

csökkentett kcal- os diéta, kiszámoltatod itt mennyi az annyi (fontot kapcsold át kg-ra)
kcal.hu-n utánanézel mi mennyi hányóra
heti 3 súlyzós edzés, de legalább otthon saját súlyos edzés.
tesztoszteron.hu és body-builder.hu kaja és edzésterv hegyek, jó cikkek, stb
ezek mellé heti 3-4 intenzív, lehetőleg intervallumos kardió edzés.
ha ez megvan akkor a jelenlegi izomzatod jelentős részét megmentve képes leszel megszabadulni a zsírtól. ha nincs súlyzós edzés csak futsz akkor a felsőtestedet nem terheled eléggé, így onnan leépülhet elég sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!