Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülni fog májusig?

Sikerülni fog májusig?

Figyelt kérdés

szóval májusban ballagok.

szoknyát és feszes blúzt kell felvennem

160/66kg vagyok

csípő:90

derék:80 cm

comb:100 cm

van úszógumim is elég nagy

májusig sikerülne valamennyit lefaragni belőle?

Hogyan?

arra gondoltam,hogy napi 5 percet hullyahoppozom vas karikával,meg 5 percet ugrókötelezek,ha sikerül néha elmegyek futni 2-3 km-t

jó így?

2011. ápr. 3. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó,de ha komolyan le akarsz fogyni akkor egyél fele annyit, míg el nem éred a kitűzött súlyt.
2011. ápr. 3. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz, nehogy túlzásba vidd a mozgást! 10 perc még megárthat!

Hulahopp meg ugrókötél helyett fuss napi min. fél órát, és eredménye is lesz. :)

2011. ápr. 3. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD utolsónak igaza van én is így olvasom 5perc ez 5 perc az...:D így nem fogsz túl sokat fogyni de a futás mindenképpen jó pont :)
2011. ápr. 3. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ,hogy azzal tisztában vagy ,hogy a zsírégetés 30 perc után KEZDŐDIK meg .

De ha tudsz normálisan ,megállás nélkül ugró kötelezni 10 percet ,az fel ér 30 perc futással ,és ahogy ezt olvastam szerintem ez neked jobb lenne.

De azzal nem ártasz ,ha 30(!) perc ugrókötél,10 perc futás folyamatosan .

Ez fog eredménnyel járni !;-)

De csak akkor ha rendszeresen csinálod, és figyelsz az étkezésre !

2011. ápr. 3. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
ne fogyókúrázz, én szeretem a telt nőket.
2011. ápr. 3. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ez ÍGY nem jó. 10 perc mozgás..semmi. minden nap fuss legalább fél órát, hullahoppozz, ugrókötelezz is ha hazaérsz. majd tornázz RUbint RÉkára naponta legalább 2x20 percet ( a 20 percesvideói)

emelett a háromórás diétát csináld mely alatt nem éhezel, de mégis fogyaszt, egészséges:

[link]

énis valahogy így csinálom, futás és rubintréka,. meg ez a diéta, én kb 2 hónap alatt akarok leadni 5-6 kg-t, vagyis május végére már tökéletes alakot várok. :D

2011. ápr. 3. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, fél óra mozgás a minimum, ami garantálja a siker 205-ÁT, A TÖBBI 80 MEG AZ ÉTKEZÉSEN MÚLIK:)
2011. ápr. 3. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs, 20%-lett volna:)
2011. ápr. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!