Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás étrendet kövesse...

Milyen diétás étrendet kövessek, hány kalóriát kellene ennem?

Figyelt kérdés

156/51 vagyok, 4-5 kg-ot szeretnék leadni. Naponta hány kalóriát vihetek be és milyen ételekbe gondolkozzak? Esetleg tudtok mintaétrendet javasolni?

Amit biztos, hogy nem tudok megenni az íze miatt: olívabogyó, tengeri dolgok, káposzta nyersen.

2011. ápr. 2. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem hiszem el, hogy nem találsz kalóriakalkulátort a neten magadtól.

2011. ápr. 2. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
4-5 kg leadása helyett kezdj inkább sportolni és akkor talán jól is néznél ki, mert a tömegednek ugyan semmi baja ;)
2011. ápr. 2. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Sportolni sportolok, heti 6 óra küzdősportot. Egyedül az étkezéssel vagyok gondban.

Adatszerűen nem tűnik soknak a súlyom, de az ideális alkatom (nem voltam sovány, volt rajtam izom) 47 kg körül volt. Gondolom ez az egyéni testkompozíción múlik.

Első válaszolónak: köszönöm, tudom, hogy miben hány kalória van, de abban nem vagyok biztos, hogy nekem mennyit kellene egy nap elfogyasztanom.

Gondoltam valaki tud ajánlani már kipróbált étrendet.

Ha valaki úgy érzi, hogy érdemben nem tud segíteni/válaszolni, nem szeretném az idejét rabolni.

Ha valakinek van saját tapasztalata, előre is köszönöm a válaszát!

2011. ápr. 3. 02:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Linkelj már egy képet magadról, mert kizárt, hogy ennyi sport és ilyen adatok mellett háj lenne rajtad...javaslom, hogy a testzsírszázalékodra is méress rá, hogy megnyugodj;)
2011. ápr. 3. 10:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Magamról nincs képem, de ismert emberek közül talán Britney Spearsnek van hasonló alkata, mint nekem. Volt egy időszak, amikor kicsit elengedte magát és felszedett pluszt - kb. ez a helyzet most nálam is.

Főleg combra, fenékre és hasra jött fel - hasonlóan, mint neki, nekem is körben a derekamon van egyenletesen egy kis zsír.

Annyira izmos sosem voltam, mint ő fénykorában, de a genetikai alap hasonló. Gondolom lenne esélyem olyasmire, ha egy csapat személyi edző foglalkozna velem is :)

2011. ápr. 3. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Talán ez a fotó (fejet és mellet ne tessék nézni, az nem egyezik :)) hasonlít legjobban a jelenlegi állapotomra.

2011. ápr. 3. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

az a nő nem 51, hanem legalább 70 kg

csinálj magadról a tükörben egy képet és a fej részt vágd le és úgy linkeld be

2011. ápr. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!