Ha reggeli helyett kávét vagy tejet iszom már az is beindítja az anyagcserét?
Most ne azt nézzük, hogy a reggeli a legfontosabb és ekkor kellene a legkiadósabban étkezni. Én is tudom, csak érdekelne, hogy sima folyadék (kávé vagy tej) is beindítja-e az anyagcserémet.
Köszönöm előre is
Apukámnak 15 év után alakult ki gyomorfekélye, de valójában már jóval korábban jelentkeztek a tünetek, csak nem vette figyelembe őket.
Én két évet csináltam így, aztán két éve már eszem is a kávé után, mégis az elmúlt hónapokban refluxos tüneteim vannak. Még nem diagnosztizált az orvos, de erős a gyanúm, hogy mit fog mondani.
Hmm rendben, akkor megpróbálom megoldani. Általában reggelizem, csak akkor nem tudok enni ha valami miatt stresszes vagyok (persze ezt fogyás miatt nem bánom). Mint például most zh hetem van és rosszul vagyok a kaja gondolatától, de korán keltem tanulás miatt és kell a kávé, hogy felébredjek.
Köszönöm a válaszokat!
Szokj le a kávéról,ilyen egyszerű.Önbecsapás hogy szükséged van a kávéra,a koffeintől mint doppingszertől csak ingerültebb és üresebb lesz az agyi kapacításod.Egyébként a mikulás sem létezik,és az ajándékokat sem a jézuska hozza.
Nem szándékozom lemondani a kávéról, nem azon a napi 1-2 csészén fog múlni az életem, egyébként is alacsony a vérnyomásom.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!