Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel teljesen elrontom?

Ezzel teljesen elrontom?

Figyelt kérdés

2 hete diétázom, és edzek itthon.

Az étrendem megvan, úgy gondolom jó is. Egyetlen egy olyan dolog van benne, ami nagyon nem jó. Energia ital....

Nekem az olyan, mint másnak a kávé, reggel felbontok egyet, és megiszom. Arról nem is tudok, és nem is szeretnék lemondani.

Ezzel nagyon elrontom a diétámat? Mivel sok cukor van benne, bár nagy tévhit, hogy ha az ember fogyni akar teljesen el kell hagyni a szénhidrátot, butaság. De az energia italban nem a legjobb minőségű szénhidrátok vannak:D

Egyébként pár kilótól szeretnék megszabadulni, maximum 5-től!

2011. márc. 27. 16:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
teljesen megértelek:D
2011. márc. 27. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:

az energiaital akkor is káros ha nem fogyózol, pláne ha fogyózol- nemcsak hogy rengeteg cukrot tartalmaz, de olyan dolgokat is, amiről nem is tudjuk, hogy mi az. mégis, szerinted miből van? csak azért mert szőlő íze van, nem szőlőből van, hanem vízből, cukorból, ízesítőkből, színezékekből, mréeganyagokból, áll és a szőlőízt sem a szőlő, hanem a szőlőízt utánzóporok, folyadékok adják.

hosszú távon ezek az anyagok súlyos betegségekhez is vezethetnek, plusz a rengeteg koffein. helyette ha nagyon nem bírod ki, igyál fekete teát, vagy kakaót, fekete tea alatt nem azice teát értem, hanem pl. pickwick, és teszel bele mézet, stb.

2011. márc. 27. 18:46
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a felvilágosítást, de én ezt mind nagyon jól tudom. Gondolhatod, hogy nem gondolom azt, hogy egy "vitaminbomba" le írhatjátok nekem ezeket ezerszer is, én akkor is inni fogom. Én úgy vagyok vele, hogy az vesse rám az első követ, aki azt állítja teljesen egészségesen él, és soha nem evett, vagy ivott olyan dolgot, ami káros hatással lehet a szervezetére.

nem egészséges tudom, de ennél vannak sokkal károsabb dolgok is..

2011. márc. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!