Ezzel teljesen elrontom?
2 hete diétázom, és edzek itthon.
Az étrendem megvan, úgy gondolom jó is. Egyetlen egy olyan dolog van benne, ami nagyon nem jó. Energia ital....
Nekem az olyan, mint másnak a kávé, reggel felbontok egyet, és megiszom. Arról nem is tudok, és nem is szeretnék lemondani.
Ezzel nagyon elrontom a diétámat? Mivel sok cukor van benne, bár nagy tévhit, hogy ha az ember fogyni akar teljesen el kell hagyni a szénhidrátot, butaság. De az energia italban nem a legjobb minőségű szénhidrátok vannak:D
Egyébként pár kilótól szeretnék megszabadulni, maximum 5-től!
melyik energiaitalt iszod?:) köszi a választ!
de ez mondom nekem tényleg olyan, mint a kávé, reggel muszáj bontanom egyet, mert különben észhez sem térek:S
bazinagy S feliratos, Budget-et szoktam inni :) Amire az van ráírva hogy Energy Drink az a sima, ha kékkel hogy Sugar-Free felirattal az a cukormentes. Nekem tökéletes, és megértem, ha tehetném innék én is minden nap de próbálok nem napi rendszerességgel inni hogy ne szokjak rá mégjobban. Heti párszor sikerül innom..de a többi napokon meg már "elvonási tüneteim" vannak...elég rossz:(
Azt bírom mikor mondják hogy hogy lehet ezt a löttyöt inni meg h erre nem lehet rászokni....mert jah a bagónak is jobb íze van meg több értelme, szívsz egyet és füstöt fújsz ki..nem tudom melyiknek van nagyobb értelme..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!