Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel teljesen elrontom?

Ezzel teljesen elrontom?

Figyelt kérdés

2 hete diétázom, és edzek itthon.

Az étrendem megvan, úgy gondolom jó is. Egyetlen egy olyan dolog van benne, ami nagyon nem jó. Energia ital....

Nekem az olyan, mint másnak a kávé, reggel felbontok egyet, és megiszom. Arról nem is tudok, és nem is szeretnék lemondani.

Ezzel nagyon elrontom a diétámat? Mivel sok cukor van benne, bár nagy tévhit, hogy ha az ember fogyni akar teljesen el kell hagyni a szénhidrátot, butaság. De az energia italban nem a legjobb minőségű szénhidrátok vannak:D

Egyébként pár kilótól szeretnék megszabadulni, maximum 5-től!

2011. márc. 27. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
az energia ital semmiképp sem jó
2011. márc. 27. 16:43
 2/13 A kérdező kommentje:
sőt én nem is értem, hogy aki elhagyja teljesen a szénhidrátot, az mégis hogyan csinálja? Hisz a víz kivételével szinte mindenben van szénhidrát, persze van amiben jó minőségű, van amiben rossz, de mindenben van nem?
2011. márc. 27. 16:44
 3/13 A kérdező kommentje:
azt én is tudom, hogy nem jó:) de mivel nem kell olyan drasztikusan fogynom, tehát sokat, úgy gondolom edzések mellett talán belefér, maximum lassabb lesz a változás.
2011. márc. 27. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
van cukormentes energia ital is! én azt iszom néha eddzés előtt, de nem sűrűn. én inkább kávézós típus vagyok
2011. márc. 27. 16:55
 5/13 A kérdező kommentje:
én meg nem szeretem a kávét:S ittam már cukormentes energia italt, de nagyon rossz, bár az is igaz, hogy ha csak a kifogásokat keresem, akkor nem jutok egyről a kettőre. Szóval lehet, hogy át térek a cukormentesre, majdcsak megszokom:)
2011. márc. 27. 17:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen nekem is az a bajom hogy az energiaitalt nem tudom kizárni...viszont én cukormenteset iszok és mikor először ittam se vettem észre különbséget. Mondjuk nem a legdrágábbat veszem amúgy se, ilyen 95ft-osat iszok, de észre se veszem rajta h cukormentes.
2011. márc. 27. 17:09
 7/13 A kérdező kommentje:

melyik energiaitalt iszod?:) köszi a választ!

de ez mondom nekem tényleg olyan, mint a kávé, reggel muszáj bontanom egyet, mert különben észhez sem térek:S

2011. márc. 27. 17:11
 8/13 anonim ***** válasza:

bazinagy S feliratos, Budget-et szoktam inni :) Amire az van ráírva hogy Energy Drink az a sima, ha kékkel hogy Sugar-Free felirattal az a cukormentes. Nekem tökéletes, és megértem, ha tehetném innék én is minden nap de próbálok nem napi rendszerességgel inni hogy ne szokjak rá mégjobban. Heti párszor sikerül innom..de a többi napokon meg már "elvonási tüneteim" vannak...elég rossz:(

Azt bírom mikor mondják hogy hogy lehet ezt a löttyöt inni meg h erre nem lehet rászokni....mert jah a bagónak is jobb íze van meg több értelme, szívsz egyet és füstöt fújsz ki..nem tudom melyiknek van nagyobb értelme..

2011. márc. 27. 17:19
 9/13 A kérdező kommentje:
dehogy nem lehet rászokni. Erre megint csak a kávés példát tudom felhozni. Ugyanúgy rá lehet szokni, mint a kávéra. Kíváncsi lennék, ha egy nagy kávéstól megvonnám a reggeli kávéját mit szólna....:D
2011. márc. 27. 17:38
 10/13 anonim ***** válasza:
en a napi kavemert olni tudnek :DDDD
2011. márc. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!