Teljesen kivagyok mert mindig elrontom, mit csináljak magammal? Szerinted ha fájdalmat okozok magamnak akkor visszatudom tartani az ehetnékemet (mondjuk megvágom magam ha éhes vagyok?
ezt ettem ma:
reggeli: 2db pászka, 2 db pizzás abonett kb 50gramm orda sajt, 1kiskanál ecetes torma, kígyóubroka
tízórai, alma, narancs
ebéd: fél szelet párotl hal 3 gombával és hagymával, fél tányér savanyú (káposzta, ubroka, fokhagyma, hagyma keveréke)
uzsonna: alma
vacsora amit még leírni is szörnyű 4 szelet húsvéti kötözött főtt sonka, 2 kiskanál torma, 1 kiskanál mustár
a sonkáknak csak a felsejét ettem meg, amin a hús van
meg ne haragudj, de te totálisan hülye vagy?
én mikor ennyit ettem anyám ki volt akadva hogy anorexiás vagyok (és valóban, 2 hét ilyen étrend után a mai napig hullik a hajam, be vannak esve a szemeim stb..)
én fogyókúra ALATT!! többet ettem mint amiért te most elkezdesz hisztizni
volt hogy vacsira 2 libacombot bevágtam egy nagy tál párolt káposztával. úristeen juj milesz.. hát semmi, mivel mozogtam mellette! ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!