Mit tegyek? Anorexiás lettem!
Figyelt kérdés
19 évesen 173cm/ 47 kg vagyok. Örök életembe vékony lány voltam. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és feljött jó pár kiló. Nem szoktam magam mérni, de megmértem magam több mint egy hónapja és 55 kg voltam. Mindenki mondta, hogy jól áll nekem, hogy végre feljött pár kiló. Én viszont kemény fogyókúrába kezdtem. 2 hét alatt 46 kg lettem. Volt olyan nap amikor csak egy almát ettem :S Azóta jött rám az az 1 kiló. Most már többet eszek, de még mindig csak ennyi vagyok. Ha eszek egyből bűntudatom lesz, folyton nézem a kalóriát, és nem vagyok megelégedve a testemmel. Nagynak találom a hasam a combom és nem tetszek magamnak ha tükörbe nézek. Mit tegyek? :(2011. márc. 18. 20:22
12/12 anonim válasza:
én is anorexiás voltam sajnos. 65 kg-ról 32-re fogytam (egyébként 150 cm vagyok és 17 éves) voltam sokszor kórházban is megf lisztérzékeny is lettem. de már sikerült kigyógyulnom önerőből orvos nélkül. már 42 kg vagyok. hidd el ha nagyon akarod sikerül leküldeni, megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!