Anorexiás vagyok és terhes lettem! Mit tegyek?
Nem vagyok ilyen helyzetben, nem is hallottam még ilyet, de remélem, hogy akarod ezt a babát, és az ő érdekében minél hamarabb meggyógyulsz!!! A terhesség és az éhezés ugyanis nem fér össze, de ezt biztos te is tudod. És jobb, ha mostantól nem nézel tükörbe, mert "nagy" leszel.
Nem tudom, mi kell ilyenkor: pszichológus?? ezt te tudod, én mindenesetre tiszta szívemből drukkolok neked, hogy meggyógyulj, és egészségben ki tudd hordani ezt a babát!!
ez úgy néz ki, hogy a szervezet ilyenkor a magzatot védi. ez azt jelenti, hogy bármilyen kevés is a bevitt tápanyag, az hozzá kerül. sajnos találkoztam olyan esettel, ahol az anyka úgy akart elvetélni, hogy éheztette magát, de előbb hal bele ő, mint a baba(nyilván képletesen szólva).
de szerintem is igaza van egy előttem szólónak. ez a baba azért jött, hogy meggyógyítson. hiszen ha erőt veszel magadon, akkor őt mented meg. már nem csak magadért vagy felelős. mindenesetre mindenképpen szólj a kezelésedet vezető illetőnek, valószínűleg ő sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik ilyen helyzetekről, mint mi.
Egyetértek az előttem szólókkal, csak annyit tennék még hozzá, hogy ne a saját állapotod miatt aggódj, hanem a babáért. Így talán könnyebb végigjárni a gyógyuláshoz vezető utat. Persze, ha egyáltalán akarod ezt a babát.
Sok sikert!
Hmmm...ez érdekes!!!Hány kg vagy?Mióta tart a kezelés?Mennyi ideig voltál beteg kezelés nélkül?
Remélem nem kamu a kérdés mert nagyon olyan szaga van!
Ne aggodj minden ok lesz! Biztos vagyok benne hogy fogsz kapni segitseget az etrenddel kapcsolatban! Csak igerd meg hogy kerni is fogod azt a segitseget es nem hagyod abba a terapiat! Az jo dolog hogy orulsz a babanak, es hidd el hogy a tested mar eleg egeszseges ahhoz hogy vegig csinald a terhesseget, hiszen ha nem igy lenne akkor nem estel volna teherbe.
En gratulalok Neked, es kivanom hogy gyogyulj meg es legyel nagyon boldog!
19h km
Gratulálok a Babához!
Te vagy a felelős a kis angyalkádért aki a pocakodban fejlődik és ö fog téged teljesen kigyógyítani!
A Te magasságoddal bőven csinos és szép vagy még + 10 vagy akár 15 kg is. Ne butáskodjál már gondold csak meg a Párod/férjed hogy szeretett jobban amíg lehetett rajtad fogni valamit vagy mióta zörögsz mellette az ágyba?
Imádni fog téged ha fel szedsz pár kg ami a terhességből adódóan biztos fel fog menni rád/őszintén remélem nem fogod éheztetni magad így már hogy nem "csak" a te életedről van szó/ és imádni fogja és te is a nagy pocidat amiben a ti közös gyermeketek fejlődik! És majd amikor először fogod érezni a mozgását a picinek tudni fogod megérte!
Nagyon sok erőt egészséget, boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!