Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anorexiás lettem!

Mit tegyek? Anorexiás lettem!

Figyelt kérdés
19 évesen 173cm/ 47 kg vagyok. Örök életembe vékony lány voltam. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és feljött jó pár kiló. Nem szoktam magam mérni, de megmértem magam több mint egy hónapja és 55 kg voltam. Mindenki mondta, hogy jól áll nekem, hogy végre feljött pár kiló. Én viszont kemény fogyókúrába kezdtem. 2 hét alatt 46 kg lettem. Volt olyan nap amikor csak egy almát ettem :S Azóta jött rám az az 1 kiló. Most már többet eszek, de még mindig csak ennyi vagyok. Ha eszek egyből bűntudatom lesz, folyton nézem a kalóriát, és nem vagyok megelégedve a testemmel. Nagynak találom a hasam a combom és nem tetszek magamnak ha tükörbe nézek. Mit tegyek? :(
2011. márc. 18. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz kell menni..
2011. márc. 18. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
"Volt olyan nap amikor csak egy almát ettem " Ilyet sose csinálj, minden nap legalább háromszor kell étkezni(reggeli, ebéd, vacsora)
2011. márc. 18. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Privátot szerettem volna írni neked, de nem tudtam. Légyszi írj rám.
2011. márc. 18. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Talán érdemes lenne segítséget kérned. Első körben barátok, szülők, aztán pszichológus, orvos.
2011. márc. 18. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Az már nagyon pozitív ha belátod.

Akkor az azt jelenti változtatni akarsz.

2011. márc. 18. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Pszichiáter,azonnal,és terápia.Döntsd el,hogy élni akarsz-e, akarsz-e később kisbabát,családot,normális és boldog,kiegyensúlyozott életed.

Fejezd be az önsanyargatást,és fordulj orvoshoz minél előbb,mert ebbe lelkileg és testileg is belerokkansz úgy,hogy nem tudsz kikeveredni majd belőle.

2011. márc. 18. 21:07
 7/12 anonim válasza:

Ha már belátod, hogy baj van, az nagyon jó dolog.

Mielőtt orvoshoz fordulnál esetleg próbáld ki, hogy lefotózod magad, vagy csak megállsz a tükör előtt. Mérd össze magad méretben a barátnőiddel vagy anyukáddal, nekem egyszer ez segített, hogy végre helyretegyem a fejemben lévő képet. (lefogytam, de még mindig "nagydarabnak" éreztem magam, egy bnőm mellé leülve láttam meg, hogy mennyivel keskenyebb a combom és kattant helyre a dolog)

Egyél rendszeresen, de sok zöldet változatosan, igyál napi 2-3 litert. Mozogj, de csak napi fél-1 órát. Így elhízni 100% hogy nem fogsz, egészségesebb leszel és maximum izmosabb.

2011. márc. 18. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:
a barátod hogy nem vette észre? :O ő nem tudna segíteni? gondolom neki sem egy pálcika kell... egyébként tényleg orvos. bár az nagy pozitívum, ha már belátod h baj van, de nagyon kevesek képesek önerőből leküzdeni az anorexiát, a legtöbben, ha meg is próbálják, visszaesnek :(
2011. márc. 18. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Valóban jó ha már te is látod ,hogy baj van.Először szerintem beszélj erről a szüleiddel és próbáljatok együtt megoldást találni, ha pedig nagyon nem megy akkor orvoshoz kell fordulni mindenképpen!
2011. márc. 18. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=_GrxSbDuQr0&feature=related

Egyébként meg ezt az önfegyelmet és energiát arra is használhatnád,hogy egy kis utána olvasással információt szerezz a test alapvető működési elveiről és olyan testet építhetnél,alakíthatnál ki amilyet csak akarsz.

Az akaratod az megvan olvasom,csak a hozzáértés nincs.

Egyébként meg elbeszélgethetnél valami sportoló csajjal,vagy ha van rá lehetőséged egy személyi edzővel,aki elmondaná neked,hogy milyen egyszerű is ésszerű táplálkozással és egy kis edzéssel uralni,fomálni a testünk.

Érdekesség képen linkelhetnél egy képet,hogy milyen számodra az ideál.

2011. márc. 19. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!