Ehetek ilyet amikor diétázok?
A rízs mennyiségére azért nagyon ügyelj, alattomos tud lenni, és sokkal jobb, ha barnarízs, valamint ha csak délelőtt vagy délben eszed (vagy amikor az ébrenléti szakaszod elejefelé vagy, nem mindenki nappali pacsirta ugye).
Ubi, zöldség*, gépsonka tökéletes bármikor (utóbbi persze sokféle lehet, ha olyat veszel, amire ráírják a tápértéket és az összetételt, azt mindenképp lesd meg, de a csemegepultnál is lehet azért jókat találni, magas húsfehérje- és alacsony zsír- és szénhidráttartalommal, általában persze ezek jó drágák is).
*zöldségből a kukoicára és zöldborsóra azért figyelj oda, de a legtöbb zöldségből annyit ehetsz, amennyi belédfér, akármikor. :)
igen a rizsre azért figyelj oda...én régesrég nagyban diétáztam a tökéletes alakomra (hogy miért?mer egy elmebeteg voltam..mentem mások hülye feje után..)
és szinte csak rizsát ettem mindenhez...szorulást okozott...egy hétig nem kakiltam (már bocs...) akkora volt a hasam h el se hiszed...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!