Amikor fogyókúrázol, szólsz a családodnak?
Hogy bátorítsanak és ne tömjék beléd a kaját?
Pl én tesómmal élek, nagyon kevés az alkalom, hogy együtt eszünk, szóval észre se venné, hogy változtatom az étrendem.
én nem élek velük, de havonta hazamegyek. Először szóltam, de aztán ilyeneket kaptam nagymamámtól, hogy "de a rántott hús nem hízlal" meg kértem hogy ne süssön sütit, mégis sütött, aztán megsértődött, ha nem ettem belőle, és azt mondta, hogy 1-2t igazán ehettem volna, abban szinte nulla kalória van :D:D
úgyhogy azóta nem szólok róla, ha otthon vagyok, mindenből kevesebbet eszem, és teszek rá, ha azzal cseszegetnek, hogy "hú már így is milyen sovány vagy, elmennél anorexiásnak is..."
egyébként 175/71
Nálam simán hagyták, h anorexiás legyek, nagyon megköszönöm nekik.
170/58-ról lementem 47-re. Kurv.ára örülök, h ennyire leszarják, mi van velem, most meg hizlalni akarnak, de beszop.ják, mert majd a magam tempójában hízok. Ha eddig cs.sztek rám, hagyjanak békén most is.
utolsó, áldozat vagy, persze, de tény hogy egyedül te szo.ptad be :/ a te egészséged, végül is a te életed nem másé.
Kérdező! fogyókúra helyett egészséges étrend? és akkor nem híznál el (fogyóval el fogsz :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!