Hogy fogyjak le 30 kilót 1 hét alatt, úgy hogy ne ájuljak be?
esetleg 1 kilót 30 hét alatt :D
szerintem te sem gondoltad komolyan...
Ezt vagy elirtad vagy nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal.30 kilo igazán nem kevés és nem lehet leadni egy hét alatt,jobban mondva talán zsirleszivással valamennyit.
Egészségesen kb.egy év alatt adnád le.Ha drasztiskuasn és egészsáégetelenül akkor talán,de az sem biztos h sikerülne havi szinten egy tizes.Nem értem ennyi idősen hogy gondoltad ezt h ilyen lehetséges.Amúgy szerintem elég neked 20 kilot is leadod mert a 60 kilo sem sok egy nőnek.
:D ezt most komolyan gondoltad? Sehogy. Ha valaki mégis tud megoldást, nekem is árulja el, de úgy, hogy a bőröm is követni tudja a hirtelen fogyást és tartós is legyen, s egészséges is, izmaim is szépek legyenek - egyéb óhajom nincs :)
26/N
: DDDDDDDDDDDD ez vicc?
"értelmes válasz": Fogyj le normálisan,egészségesen, sok mozgással, folyadékkal. Ne csinálj hülyeséget...Ha gyorsan lefogysz, azt méggyorsabban vissza is szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!