Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 80kg vagyok és szeretnék kb...

Hecegnő kérdése:

80kg vagyok és szeretnék kb olyan 10kg leadni nekem a koplalás nem megy, sportolni szeretnék futni kocogni. Szerintetek ez mennyire hasznos? Vagy ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem is kell koplalni, azt a baf@szok szokták csinálni. Normális szénhidrát csökkentéses diétát kell alkalmazni aerob edzéssel. Mindenképpen sportolni kell, a futás nagyon hasznos lesz.
2011. márc. 12. 18:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen az elhatározás megvan meg minden, csak az akarat erőm nincs még meg :) de ma már tornáztam egy picit, holnaptól még többet mellé a futás, csak ugye az a baj h szeretek enni nagyon
2011. márc. 12. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Hány cm vagy? Hány éves?

Szerintem a futás jó dolog fogyózáshoz. Én tegnap kezdtem el. :)

2011. márc. 12. 18:59
 4/12 A kérdező kommentje:
170cm 80kg így egy 10-20kg súlyfelesleg van rajtam, nem hej-de vékony szeretnék lenni 10kg fogyással már megelégednék
2011. márc. 12. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
azt írod,nincs meg az akaraterőd...akkor miről beszélünk? mert ha nem mondasz le a túl sok szénhidrátról,akkor aztán cseszheted,még ha mozogsz is mellé. fel kell adni bizonyos dolgokat a siker érdekében. nem rosszindulatból mondtam,mielőtt félreértenéd.
2011. márc. 12. 19:18
 6/12 A kérdező kommentje:
nincs akarat erőm de sosem késő változtatnom :) én bízok ebben és magamban, ma már pl tornáztam :)
2011. márc. 12. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz rövid időn belül látványos eredményt,akkor szinte lemondani sem kell semmiről.HA hosszabb távban gondolkodsz,akkor csináld azt amit én.Én mindent ettem.Nokedlit,hamburgert,fagyit,zabpelyhet,zöldséget,gyümölcsöt..mindent amit szeretek.De csak "bögre" adagokat,vagyis kistányér mennyiséget,és nem repetáztam.Inkább többször ettem 1 nap kevesebbet(napi 3-5 étkezés megvolt) de kis adagokat. Viszont sok edzést iktattam be.Futás,úszás, cardió,súlyzós edzések..14 hónap alatt 13 kilót fogytam..és mint írtam semmiről nem mondtam le..
2011. márc. 12. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Sokan ajánlgatják a banán diétát nem tudom mennyire hatásos, valaki ismeri?
2011. márc. 12. 19:58
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
a banán hizlal.
2011. márc. 12. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:
teljesen felesleges diétákat csinálni meg sanyargatni magad ilyenekkel. az egyik válaszoló nagyon jó ötletet írt:napi többször kevés,mindenből,nem kell magadtól semmit megvonni (jó, az édességet le lehet cserélni gyümölcsre),mert az meg a lelkednek nem tesz jót,aztán felhergeled magad és abbahagyod az egészet... igenis mindent egyél,ami jólesik,de kis adagot,és itt jön az akaraterő,az önmegtartóztatás. ne repetázz,akkor sem,ha majd megőrülsz még egy adagért. és mozogj sokat,azzal hidd el,hogy többet érsz,mint kicsinálni a tested mindenféle sanyargatással.
2011. márc. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!