Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Mit tanácso...

Hogyan fogyjak le? Mit tanácsoltok? MIt tegyek?

Figyelt kérdés

Sokat olvasgattam, szóval sok infóval bővültem már. 157 cm vagyok, és vlmi 57-58 kg. Lehet nem túl soknak tünik, de úgysem a számok a lényegek, a tükör mást mutat...

Szóval fogyni szeretnék. Nem mondom hogy innen és onnan mert tudom nincs olyan hogy csak 1 helyről fogyjak. Tehát egész testem. Olvastam az étrendről is. Az megvan már, 6 után nem szoktam enni, már meg is szoktam nem is hiányolom az ételt.

De a mozgással nem tudom mit tegyek. Semmi kondigép a közelben, tehét azt ne említsétek.

Ha kitavaszodna már végre akkor szaladni mennék, úgy mint ősszel. Napi 40 perc futás volt akkorjában.

De kérlek bármilyen egyélb hatásost mondjatok el nekem.

Azt is olvastam hogy kell inni naponta legalább 2 l vizet.

Na bevallom ez idáig nem volt de ha tényleg jó és kell akkor megtudom csinálni. Viszont attól nem nő a pocim ????????????????????????????????

Kitartásom mindenben szokott lenni, inkább önbizalmam nincs meg ötleteim hogy mit tegyek. De időm, kedvem,. kitartásom lenne.

Kérlek segítsetek, köszönöm előre is :)

2009. febr. 18. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs időm terembe járni. én a diéta mellett (szénhidrát és zsírszegény, valamit 3után már csal max gyümit eszem) én tornázom iithon. van egy dvd-m (Rubint Réka) azt csinálom mindennap. már több mint 2hete és szépen alakul a dolog! Fogytam is, de a legfőbb sokkal fittebb vagyok! Hajrá!
2009. febr. 18. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

otthoni torna, én a dvd "tarsasagaban" szoktam.

eves elott egy nagy pohar viz. napi 2l az a minimum, ha lehet tobb is mehet :)

napi 5x egyel, keveset, ugy 3-4 orankent, ehetsz 6 utan is, ha mondjuk ejfelig fennvagy, inkabb ugy definialnam,hogy nem hat utan, hanem lefekves elott 3-4 oraval mar ne egyel semmit. (en ugy csinalom, hogy lefekves elott 3-4 oraval fogat mosok, ezzel jelzem, hogy innentol semmi, persze furdes utan megint fogat mosok, de nagyon bennemvan, hogy fogmosas utan semmi)

otthon is legyel aktiv, csapj a fuledre egy mp3 lejatszot, vidd le a szemetet, menj el a boltba, stb, amellett, hogy halas lesz a csalad, az is mozgas :D

ha erdekel valami tarsastanc (az nagyon jol megmozgat, meg uj tarsasag, stb), vagy harcmuveszet, vagy barmi, nyugodtan iratkozz be, nem a kondi az egyetlen lehetoseg, és par honap mulva az onbizalmad is latvanyosan formazna

2009. febr. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!