Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? Mit tanácso...

Hogyan fogyjak le? Mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
169 cm és 90 kg vagyok. Sajnos a fogamzásgátlótól meghíztam (úgy, h észre sem vettem) és azóta csak nagyon nehezen tudok fogyni... Vettem Well Mix shake-et. Egy étkezést akarok vele helyettesíteni, és elhagyom a kenyeret is. Vagy csináljam inkább a 90 napos diétát? Mi lenne a jobb? Gondoltam, beszerzek egy szobabiciklit is (mivel utálok futni, viszont szeretek biciklizni).
2010. aug. 11. 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Napi 6 étkezés. 2-3g/tskg fehérje (csirke, hal, pulyka), 1,5g/tskg szénhidrát (zabpehely, barna rizs), 1g/tskg telítetlen zsír (lenmagolaj, földimogyoró). Ajánlom, hogy járj el konditerembe is a szobabicikli mellett, az is sokat segít a fogyásnál. 1 héten 4 alkalommal konditerem + 3x45 perc szobabicikli. Ha ezeket betartod szépen fognak lefelé jönni a kilók, hetente kb. 1kg lenne a jó, mivel ha túl gyorsan fogysz, akkor előfordulhat, hogy a bőröd nem tud alkalmazkodni és nem is egészséges. Gyümölcsöket hanyagold, fruktózt tartalmaznak, ami ugyanúgy nem jó mint a többi cukor. Egy multivitamin készítményt vehetsz még. Írj, ha van valami kérdésed.
2010. aug. 11. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben hagyd abba a fogamzás gátló szedését, és akkor vissza fogsz fogyni. Legalábbis nekem így volt.

Mellette az se baj ha diétázgatsz.

Köretnek sültkrumpli helyett rizst enni vagy párolt zöldségeket és kenyérből nagyon keveset és az olajos dolgokat mellőzni.

2010. aug. 11. 12:32
 3/3 A kérdező kommentje:

A fogamzásgátlót már rég nem szedem! Azonnal abba hagytam. Roncsolta a szemem, emelte a koleszterint, levitte a cukrom...stb...

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 13. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!