Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy egészségesebb az étrendem...

Hogy egészségesebb az étrendem? Ha reggelire gyümölcs vagy szendvics inkább? Én úgy tudom hogy reggeli legyek minél laktatóbb tehát akkor utóbbi.

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 09:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem tűntem el, rég ott vagyok, csak nem közölted, milyen néven regeltél, privit meg nem lehet neked írni. :)

Ezt a kérdést amúgy is hagyjuk végre, már csak amortizálódik szegény :)

Épp a 4. fórumban vagyok.

2011. márc. 1. 12:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Vallásokban nem vagyok otthon az tény, de ennek mi köze lenne a biológiához..
2011. márc. 1. 12:12
 33/35 anonim ***** válasza:
Na, most elment az emailem is. Azt hittem, letiltottad a privit. Szóval fenn vagyok a négyesben.
2011. márc. 1. 12:13
 34/35 anonim ***** válasza:

Megtaláltalak :) Csak el kellene fogadnod a jelölésem! :)

Én ezennel léptem innen, írj mélt, ha van valami.

2011. márc. 1. 12:15
 35/35 A kérdező kommentje:
Hu hát ez nem semmi...ennyi választ azért nem vártam:) Reggelire amúgy eddig szendvicset ettem mindenféle tápanyagdús dolgot beletettem. Utána almát vagy narancsot . Mire hazaérek(4-5 óra) akkor ebédelek és kész ennyi a napi kajám. Lényeg hogy reggelire szendvics a jobb :)
2011. márc. 1. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!