Hogy egészségesebb az étrendem? Ha reggelire gyümölcs vagy szendvics inkább? Én úgy tudom hogy reggeli legyek minél laktatóbb tehát akkor utóbbi.
Nem is kell komolyan venni, hanem dietetikusokhoz, meg orvosokhoz kell járni a gondolkodás helyett!
Nekem eddig sem volt rájuk szükségem, és valószínűsítem, hogy ezután sem lesz!!
Annyira hü.lye vagy, hogy még azt se érted, hogy pont egy olyan étrendtől és életmódtól voltam inzulinzavaros, amit te leírsz. Lehet, neked jobban bírja a szervezeted, az enyém nem bírta, főleg nem sport mellett.
Tegnap voltam a féléves rendes laboron, és kivizsgálásokon, és teljesen egészséges vagyok. Ezt is kb azóta van így, mióta áttértem az egészséges ételekre.
Korábbi kommentedre: amit nehéz megemészteni, az sokkal tovább terheli az anyagcseréd, mint amit könnyű. Egyes zsírok, húsok annyira nehezen emészthetők, hogy napokig a beleidben vannak. Esetleg rothadásnak is indulnak benned. Ha még ezt sem tudod, akkor inkább ne reklámozd a gondolkodást. Ennyi tudást egy szimpla háziorvostól is össze lehet szedni, de ha neki nem hiszel, kérdezz bárkit. Hogy mit egyél, zsíros cubákokat, amiket napokig "rág" a szervezeted, sörrel, vagy könnyű, egészséges kajákat, zöldségeket, zsír és sószegény ételeket, nincs orvos, aki ne ezutóbbit javasolná. Nem gondolkodás helyett járok orvoshoz, hanem pont azért, mert elgondolkodtam, hogyan lehetne minél jobb a testemnek. Nekem így a jó. Neked amúgy.
Az orvosok okosabbak nálunk, nálad. Ki lehet kérni a tanácsukat. Számomra nem ez a hüly.eség jele, hanem ezek a sufnituningolt elméletek, amiket még a melled verve reklámozol.
De amúgy tudom, hogy kamu vagy. Ennyire hüly.e életfroma nem marad életben, plusz ez a 225 centi, 186 kiló is egy jó vicc volt nekem így házimunka után.
Na, ezen már jót nevettem én is :)
83-as, gyere át a fórumra, regisztráltam! :) Felesleges olyannak magyarázni, aki nem érti, sőt, nem is akarja érteni. Neki így a jó, nekünk meg azon a fórumon. Szóval gyere.
:)
Oké, már bejelentkeztem, csak még egy kutyás kérdésben dumálunk itt a klikkerről.
Talán az idegrendszereddel is problémák akadnak, ha névtelenül hülyézel másokat!
Javaslom számodra a neurológiai kivizsgálást is a labor mellé, bár a magas inzulinszint is ingerlékennyé tehet!
Talán enned kéne valamit, hogy ne legyél ilyen harapós ;)
Megmondtad, ja, sajnálatos, hogy hiába hangzik jól, ha nem igaz. Akárcsak az elméleted. Te már csak ilyen vagy, mi? :)
Épp most röhögtem egy jót a Kabbalás hozzászólásodon is, anália.
Amúgy meg nem kéne játszani a sértődöttet, ha az agresszív észosztásod a hüly.eségeddel párosítva kiver pár biztosítékot. És büszkének se kéne rá lenni. Hanem elgondolkodni... ja, várj. Erről már volt szó, az neked nem megy.
83 hol vagy? Fórum?
Egyetek már valamit, mindkettőnek tombol az inzulinja?!?
Ebédidő van számotokra! VÁLYÚHOZ!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!