Holnapi étrendnek milyen szerintetek?
Reggel suli elött 6:30 kor 1 korpás zsömlében 1 szelet sonka v (anya a boltba vet valami párizsi félét de sok fehérje van benne :D ) + sajt uborka + 1 pohár tej
suliban fél 11 kor ugyan ez csak multivitaminnal nem tejjel.
Ebédre tepsis krumpli ami tartalmaz sajtot krumplit és sertés karaj husit persze zöldséggel.
Vacsorára 2 v 3 Főtt tojást gondoltam zöldséggel.
v csak párolt zöldséget sajtal.
A reggeli jó.
Tízórai lehetne valami változatosabb. :) Vagy ha ez marad,akkor egyél mellé még egy banánt,vagy almát.
Vacsora is jó (: Ha párolt zöldséget eszel,ne sajttal edd,hanem sovány hússal. :) Vagy hallal.
Ha aktív vagy napközben (akár agyban is, tehát suliban vagy és tanulsz), vagy mozogsz, akkor nem kell félni ettől az ebédtől sem. Nem azért írtam, hogy mindenképp váltsd le, ez a te egyéni aktivitásodtól, napirendedtől is függ. Rizzsel, sajt nélkül nyilván jobb lenne, de ha kell az energia, akkor kell, és ne félj tőle. :)
Előző voltam.
Persze tanulok nem gyengén:)
és testnevelés órám is van és rendesen meg dolgozunk ottis :D
És este még futni is megyek. de jövöhéttöl probálok ráálni arra h regel futok éh gyomorra azt irták sokkal jobb.
De szttem enyi mozgás mellet belefér de ha nem anyira akor lécci irjátok meg megoldom :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!