Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan motiváljam magam?

Hogyan motiváljam magam?

Figyelt kérdés
Kb 15 kilótól kéne megszabadulnom ebből tartósan sikerült kemény 2 kilót leadnom január óta...hogy tudnám motiválni magam akkor is amikor semmi kedvem sincs a mozgáshoz...
2011. febr. 24. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rólam az egyik barátnőm csinált egy fotót, amin annyira iszonyúan dagadtnak nézek ki (és valószínűleg az is vagyok), hogy még én is megijedtem magamtól! Teljesen el voltam keseredve, engem most az a fénykép motivál. Egyszerűen nem lehetek én az az ember! Azóta fogyózom. Ha meginognék, előveszem a képet, és máris megjön az erőm és a kitartásom. Változtatni akarok, sulykold magadba te is ezt!
2011. febr. 24. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Na engem a hiúságom motivál. Vagyis az egyik exbarátom aki megcsalt..csodás, nem?:)

Amúgy annyira nem voltam duci amikor elkezdtem fogyizni, csak kicsit erősebb. (173 cm, 68 kg)

A megcsalós eset óta zavar, hogy nagyon sok szép és csinos lány veszi körül, pedig már rég nincs köztünk semmi.. De engem ez motivál, hogy egyszer én is karcsún, egy miniszoknyában ellibbenhessek előtte, hogy lássa, mi mindenről maradt le. ;)

Már jópár centi leolvadt rólam, és kb 3-4 kg január eleje óta :)

Jó, lehet hogy furcsa motiváció de nekem nagyon beválik:)

2011. febr. 25. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
hm
2011. máj. 24. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!