Hogyan motiváljam magam? Mások akik voltak már nehéz helyzetben hogyan találták meg az összhangot magukkal a bajok után?
Nem divat ilyet mondani, de igyekezz maximálisan dolgozni olyat, aminek értelmét is látod! Ha van egy hivatásod, az ki tudja tölteni az életed, pláne ha még gyerekek is vannak, ezzel a kettővel már teljes életet lehet élni.
Ez azért is jó, mert nem kockáztatsz semmiféle férfivel: csak rajtad múlik, mit csinálsz, mire jutsz. Így össze tudod szedni magad, és a munkában elért sikerek meghozzák az életigenlésed is. Kitartást kívánok!
Na haszontalan az semmiképp sem vagy! :)
A napok "szürkesége" nagyon lehangoló érzés tud lenni. Nekem is voltak ilyenek és engem a mai napig az motivál, hogy iskola után végre a természetben lehetek! Csak kifekszek a kertbe, vagy elmegyek egy dombra. Nekem ez inspirálja a napjaimat. Ha haszontalannak éreztem magam, akkor szeretetet adtam másoknak és így nekem is jobb lett!
A szeretet a megoldás mindenre. Tölts sok időt a gyermekeiddel, fess velük, barkácsolj, kiránduljatok :)
Csak akkor fognak téged tisztelni és szeretni, ha TE magad is szereted a lelkedet. Az önszeretet az alapja mindennek. És miért ne szeretnéd magad? A gyermekeidnek te vagy a menedék, hasznos tagja vagy a társadalomnak!
Tanultál az exed esetéből. mostmár a jövőben jobb választásaid lesznek. Csak így lehet fejlődni.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!