Hogyan motiváljam? Egyszerűen nem tudok mit kitalálni, hogy ösztönözzem.
A páromat szeretném rávenni, hogy kicsit jobban aktivizálja magát tanulás terén. Egyetemista, nem buta, csak egy kicsit lusta. Sokszor csak egy kicsi hiányzik a sikeres vizsgához, de hiába, ha nincs meg az a kicsi, akkor mind1. Mindene megvan, tehát nem kell dolgoznia stb, hogy tanulhasson, biztosítanak neki minden feltételt. Szeretném egy kicsit ösztönözni, hogy bírja ki még ezt a pár hetet. Én is egyetemista vagyok, tehát tudom miről van szó, csak kifogytam az ötletekből. ( A párom fiú )
Köszi!
22/L
Ötleteim:
1.tanuljatok együtt.(egy egy csók ha elcsattan közben,azon még vizsga nem úszhat el,pár kedves elejtett szó miatt szintén nem)
2.nem kell mindig,a nap 24 órájában tanulni,egy kis kikapcsolódás is kell...olyankorra menjetek el valami tartalmas szórakozásra,pl.mozi,vagy kirándulás...
3. főzd meg neki a kedvenc ételeit...
te már nem tanulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!