Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírnád saját fogyási sikerszt...

Leírnád saját fogyási sikersztoridat? Talán megadná a kezdő löketet, ha tudnám, hogy másoknak is sikerült.

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Az én sztorim lehet hogy kicsit hosszú lesz...

Szóóval. Mikor elkezdtem kamaszodni, hatalmas étvágyam lett, kb, kétszer annyit zabáltam mint apum, aki kemény fizikai munkát végez. Nem túl lassan, és biztosan, észrevétlenül csúsztak fel a kilók. 14 évesen, 173 cm-hez már 80 kg voltam - nem voltam nagyon kövér, de eléggé duci. Aztán 2010 Húsvétja után valami kattant bennem - elhatároztam hogy ez így nem mehet tovább. Akkor még nem tudtam sokat erről a témáról, de annyit sejtettem hogy fogyni fogok ha legalább az adatokat csökkentem. Mindent ettem, csak sokkal kevesebbet - bár ez még mindig több volt mint amit pl. ikertesóm evett. Ahogy lassan kezdtem fogyni, elkezdtem tornázni, itthon, csendben. Később a fehér kenyeret és az édességeket (helyettük gyümit & zöldségeket ettem) is elhagytam. 4 hónappal később 15 kilót fogytam, azaz 65 kg lettem. Egyébként az utolsó kilók a legnehezebbek, nah ahhoz aztán kitartás kell egy vagonnal. Azt tanácsoltátok itt GYK-n, hogy a mozgás időtartamát növeljem, és hogy csökkentsem a ch bevitelt, egyek több fehérjét. Ez meg is történt, vettem Rubint Réka DVD-t (Add önmagad 2-3) erre nyomtam napi 40 percet, valamint most tervezem hogy minden nap/másnap elmegyek futni kb 4 km-t, mert izmosodni szeretnék és persze feszesedni. Napi 3 liter folyadékot ittam(és iszok) ami vízből és zöld teából áll. Jelenleg 175 cm vagyok és 61 kg

Üdv, Sok sikert!

16/L

2011. febr. 15. 16:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Gratula utolsó!! Szééép
2011. febr. 15. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. köszönöm.

És te, kedves kérdező, mennyit szeretnél fogyni?

2011. febr. 15. 18:39
 14/17 A kérdező kommentje:
20-25kg. 1 éve szültem és pont annyi van még mindig rajtam, mint amennyit híztam a terhesség alatt.
2011. febr. 15. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Kiváncsivá tett, hogyan lehet lepontozni egy történetet. Mi alapján lehet megítélni, hogy negatív jelet ad rá valaki?
2011. febr. 16. 07:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Én nem adtam negatívat senkinek.
2011. febr. 16. 16:40
 17/17 anonim válasza:
38%
2 hónap alatt fogytam 17 kilót. Mikor nekifogtam akkor voltam 65-66 kg és 165cm. Az első hónapba semmit(!!) nem ettem, majd utána is csak almát és citromot. Az egész úgy végződött, hogy elegem lett és megettem egy tejfölös lángost. Napokig hánytam utána, persze csak a vizet, mert enni nem tudtam. Végül kórházba kerültem..
2011. febr. 19. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!