Kezdő vagyok a fogyókúrában. Segítséget kérhetek?
Ha koplalás nélkül szeretnél fogyni, úgy hogy közben jókat eszel, olvass ez után: Norbi update
garantált fogyás
Ülő munkát végzel.... azért valamiféle sportot muszáj lenne beiktatni, hiszen ha tegyük fel az étrend miatt elkezdesz fogyni akkor a tested "ellötyen" petyhüdt lesz, mivel a mozgás hiánya miatt elsősorban nem a zsírból hanem az izomból fogysz.
Az étrend... szerintem azt az elvet kéne követni, miszerint a reggeli a legbőségesebb a vacsora pedig a legkevesebb. Délelőtt egyél szénhidrátot (teljes kiőrlésű kenyér, péksütemény stb.) ebédre, például ha húst eszel az legyen egy szelet roston csirke vagy pulyka, de semmiképpen ne edd rizzsel, krumplival inkább egyél hozzá salátát, párolt zöldséget, amelyiket jobban szerted vagy kívánod. De jöhet főzelék, héjában főtt krumpli (ami egyébként nagyon laktató mivel jól megszívja magát vízzel).
Vacsorára pedig már csak valami nagyon "lightosat" egyél, gyümölcssaláta, vagy akár egy turmix, a lényeg, hogy estére már semmi szénhidrát vagy zsír tartalmú ételt ne fogyassz!
Remélem tudtam segíteni, és a mozgáson tényleg gondolkozz, hogy mire lenne időd!!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!