Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok a fogyókúrában....

Kezdő vagyok a fogyókúrában. Segítséget kérhetek?

Figyelt kérdés
Jön a nyár, én meg úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás... 170 cm magas vagyok, momentán 73.4 kg vagyok, szeretnék legalább 10 kg leadni, de semmiképp sem akarok bogyókat meg egyéb "szereket" szedni. Egy teát kezdtem el inni, ami vízhajtó hatású, jócskán felgyorsította az anyagcserém. Sportolni nem szoktam, ülőmunkát végzek, és hamar rakódnak rám a kilók - genetika... Valami olyasféle tanácsnak örülnék, hogy mit ehetnék, mit érdemes enni reggelire, ebédre és vacsorára. Nyilvánvaló, hogy nem kolbászt tejföllel, de répán sem akarok élni! Köszönöm a segítséget!
2011. ápr. 6. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha koplalás nélkül szeretnél fogyni, úgy hogy közben jókat eszel, olvass ez után: Norbi update

garantált fogyás

2011. ápr. 7. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Ülő munkát végzel.... azért valamiféle sportot muszáj lenne beiktatni, hiszen ha tegyük fel az étrend miatt elkezdesz fogyni akkor a tested "ellötyen" petyhüdt lesz, mivel a mozgás hiánya miatt elsősorban nem a zsírból hanem az izomból fogysz.

Az étrend... szerintem azt az elvet kéne követni, miszerint a reggeli a legbőségesebb a vacsora pedig a legkevesebb. Délelőtt egyél szénhidrátot (teljes kiőrlésű kenyér, péksütemény stb.) ebédre, például ha húst eszel az legyen egy szelet roston csirke vagy pulyka, de semmiképpen ne edd rizzsel, krumplival inkább egyél hozzá salátát, párolt zöldséget, amelyiket jobban szerted vagy kívánod. De jöhet főzelék, héjában főtt krumpli (ami egyébként nagyon laktató mivel jól megszívja magát vízzel).

Vacsorára pedig már csak valami nagyon "lightosat" egyél, gyümölcssaláta, vagy akár egy turmix, a lényeg, hogy estére már semmi szénhidrát vagy zsír tartalmú ételt ne fogyassz!

Remélem tudtam segíteni, és a mozgáson tényleg gondolkozz, hogy mire lenne időd!!

F.

2011. ápr. 7. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!