Tudom, hogy unalmas és elcsépelt kérdés, de még "kezdő" vagyok. Ez így jó volt?
Nem rég szántam rá magam, hogy máshogy fogok étkezni, utána is olvastam a témában, de elég fiatal vagyok, meg amúgyse vagyok biztos benne, hogy ez így jó volt. A mai reggelim a kérdés, hogy jó volt-e így.
1 szelet tk kenyér vékony zsírszegény sajttal + csirkemellsonkával
2 tojásfehérje
1 paradicsom, 1 fél paprika, kígyóuborka
+1 kávé de az cukor nélkül, 0kcal
Az a furcsa, hogy nagyon tele lettem ezután, lehet, hogy túl sok volt? Vagy jó irányba haladok? Köszi, és bocsi, hogy ez a 377848432. ilyen kérdés, csak segítség kéne!
Köszönöm az első válaszolónak, nagyon örülök hogy vicces kevedben vagy! :) Tényleg. Nem véletlen kértem bocsánatot kétszer is a kérdés miatt, és azért írtam, mint itt a legtöbb ember: segítségért. Valóban tele lettem tőle, ami általában akkor van, ha telezabálom magam, ezért is kérdeztem meg hogy hogy van ez.
Másodiknak köszönöm, és igen próbálkozom a vacsit fehérjedúsra csinálni majd :)
Szerintem teljesen jó.
Sőt.. a tojáshoz mehetett volna a sárgája is nyugodtan :)
* megehetted volna...
Elnézést, fáradt vagyok :)
Kérdező, nagyon jó lett volna, leszámítva a tojást.
Ha eszel sajtot meg sonkát, nem kell tojást enni. Ha meg eszel tojást, edd meg a sárgáját is. Mi ez a baromság? Alig van benne kalória, nagyon egészséges (ha normális mennyiségben eszik), de terjed ez a hülye divat, hogy szórjuk ki a tojás felét. 1 db tojásban 70 kalória van. Ebből 15 a fehérjében, 55 a sárgájában. Te kb. 110 kalória miatt dobálod ki a tojást. Ennyi van egy joghurtban, meg kb. a kenyeredben. Ha nagy szelet kenyér volt, akkor több. Ha kell a tojás, edd meg, ha meg nem kell, akkor ne edd meg. Ennyi.
Köszi mindenkinek. Az utolsónak meg igaza van teljesen, alapból utálok kaját kidobni én is...
Egyébként csak 2-3 kilótól szeretnék megszabadulni, de szerintem ez a legnehezebb. Mozgok is rendszeresen, meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!