Hogyan tudnék nyárig lefogyni 13 kilót?
157 cm vagyok 70 kilóval. Régebben 57 voltam, és ezt lehet mondani a legjobb súlyomnak. Azóta eltunyultam, de megbántam ezt, és szeretnék visszafogyni.
Volna még pár kérdésem, hogy ilyen kaliberű fogyáshoz milyen fogyasztószert, mozgást és étrendet javasoltok? Köszönöm :)
Mozgás bármi jó, naponta legalább 1 óra legyen, de azért intenzív.
Kaja mindegy, ha nem zabálod tele magad, de azért nem árt kerülni a nassokat, meg a szokásos, amitől tiltják ilyenkor az embert.
Semmi extra, pici odafigyelés és menni fog. Fogyasztószert ne használj, anélkül is menni fog.
Kedves Kerdezo!
Szerintem nezz korul az ezzel foglalkozo "szak" honlapokon, mint peldaul a [link]
ahol rengeteg hasznos informaciot talalhatsz.
13 kilotol jol megtervezett etrenddel es mozgassal 3-4 honap alatt gond nelkul megszabadulhatsz.
Azert diohejban par dolog:
1.napi tobb kisebb etkezes (5-6 akar)
2.cukros,olajos,zsiros etelek mellozese
3.sovany husok,nyers zoldsegek,salata,gyumolcsok,zsirszegeny turo,magvak,teljes
kiorlesu cuccok ajanlottak
4.Egyszeru szenhidratot csak reggelire es edzes utan fogyassz
5.Magas zsir- es szenhidrattartalmu etelt csak delelott fogyassz,delutan pedig csak konnyu eteleket,pl. salatat parolt vagy grillezett csirkemellel vagy hallal
6.Este 6 utan mar csak jelzesertekuen egyel,ha megehezel,lehetoleg egy kis turot
7.Igyal sok vizet!Etkezesek elott is ajanlott,megtolti a gyomrod,igy hamarabb erzed magad jollakottnak.
8.Mozgasnak valassz valami olyat,amiben oromod leled,es csinald azt (ajanlom az uszast,aerobikot,biciklizest,elliptikus trenert,pilatest-a sort hosszan folytathatnam.A futast viszont hanyagold ezzel a sullyal.Mozogj 1 orat legalabb heti 4 alkalommal
9.Nehogy eszedbe jusson koplalni!Tessek enni rendesen,csak eppen az nem mindegy,hogy mit es mikor.Szamold ki a Neked szukseges napi kaloriaerteket (a neten talalsz kalkulatorokat),es vezess kajanaplot,ahova MINDENT felirsz,amit megeszel.Igy nehez csalni a kajaval.
Sok sikert,remelem,segitettem.
Elozo vagyok megint.Ne hagyd magad felrevezetni,nincs olyan csodaszer,amely dieta es edzes nelkul lefogyaszt.A munkat ugyanis nem lehet megsporolni.Az ajanlott honlapon talalhatsz olyan szereket,amelyek segitenek a hatekonyabb zsiregetesben,de ezek csak a dieta+edzes kombinaciojara segitenek ra,onmagukban semmit nem ernek.
Ja,es meg valami: sokan beleesnek abba a hibaba,hogy koplalni kezdenek,es egy het alatt ledobnak 6-8 kilot is akar.Csakhogy ennek a nagy resze viz es izom.Ha hirtelen ilyen sokat fogysz,valamit rosszul csinalsz.Az egeszseges (zsirbol valo) fogyas uteme 0,5-1 kg/het,erre torekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!