Adnatok tippeket hogy hogyan tudnek lefogyni jovo nyarig?
Szia! Nem teljesen értem. Ki nem engedi, hogy mozogj?
Simán kocoghatnál hozzátok közel eső parkban. Vagy görkorizz, bringázz. Otthon is tornázhatsz, Rubint Rékát ajánlom. Hihetetlenül jó:)
Kaja..hát igen...a koplalással nem érsz el semmit, csak azt, hogy visszahízol később mindent duplán. És hát az amerikai konyha nem az egészséges ételekről híres...De zöldség, gyümölcs, tejtermék, húsok, teljeskiőrlésű pékáruk ott is vannak. Ezekből egyél napjában 5x. Édességet, hamburgert/hotdogot kerüld el.
jövő nyárig? ne hülyesékejd már 7 kilot lefogyz 2 hónap alatt is
kevesebb kaja ha nem tudsz mozogni
de én ezt az egész kérdést nem értem:S:S
3. válaszoló vagyok
Vagyis igazából az a legnagyobb gondod, hogy egyedül vagy, és ezért úgy érzed, hogy minek hogy lefogyj, mert úgyse lát senki, úgyse lesz akinek tetszél mert egyedül vagy?
vagy annyira magányos vagy, hogy már az se érdekel hogy nézel ki?
kikkel vagy kint eggyütt?
gondolom suliba ott is jársz, már csak egy hónap, és ott is vannak pasik:D
gondolj arra hogy ne másért, hanem önmagadért változol, most rossz mert egyedül vagy, de ez nem lesz mindig így, és akkor már nehezebb lesz leadni mondjuk 100 kiloból.
mert szerintem nem is nagyon van rajtad felesleg, kb 5-6 kilo, azokat meg most még könnyebb leadni
ne szomorkodj, biztos hogy ott is lesznek barátaid a suliban, akikért érdemes jól kinézni
még nagyon fiatal avgy, hidd el tudom mien rossz, én is sokáig voltam egyedül, és nem érdekelt, hogy hogy nézek ki
azt jött egy pasi(L) na most ő érte változok (fogyok) meg magamért, ő azt modnja így szeret ahogy vagyok, de nekem ez nem tetszik, kár hogy nem kaptam hamarabb észbe, de változni sose késő!
ne add fel, remény mindig van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!