Adnatok tippeket hogy hogyan tudnek lefogyni jovo nyarig?
Figyelt kérdés
15 L kb 157 cm 62 kg....mar egyszer sikerult lefogynom s az eletemet rendszeresse tenni...ennek vege szakadt amikor kulfoldre koltoztunk..az itteni eletmod annyira rossz hogy lehetetlen nem elhizni...Mozognal NEM ENGEDIK!!!! Nem ennel Nem lehet mert az az egyetlen passziod boldogsagod ugymond...Amerikai eletmod szar....De ennek eleg!! Otthon tudtam volna hogy kell lefogyni itt fogalmam sincs...se haverom az iskola hidegen hagy (kituno voltam otthon)so nincs remeny elet energia...es meg a hizas is a lelkiek mellett...nem....jovo nyarra akarok lefogyni...Irnatok praktikakat..modszereket...hidjetek el ez anagy gyulolet hogy itt kell lennem ez az oka mindennek....55 kg szeretnek lenni2010. aug. 3. 17:18
11/13 anonim válasza:
fúúú ez egyszerűen tehetetlenség. én is külföldön élek , a páromon kívül senki nincs mellettem, senkit nem is ismerek. sőt most nem is dolgozom tehát egész nap egyedül vagyok itthon. nem sírok és panaszkodok hanem feltalálom magam. napi 1 órát minimum sportolok. ezenkívül olvasok ,tanulok, teszek veszek, sétálok a városban. jót is tesz. minden hozzáállás kérdése egyébként. ha elfogadnád a helyzetet és akarnál tenni ellene akkor tudnál. de te inkább csak sajnáltatod magad. csak azon lehet segíteni aki hagyja.
12/13 anonim válasza:
b+ kimész a parkba futni, vagy elmész a kondiba és ott lehet ISMERKEDNI....és eszetekbe ne jusson hazajönni!!!!!!!!!!!!
13/13 A kérdező kommentje:
Jah jah ..ez mindd szep es jo...de mas az europai kulfold meg az amerikai kulfold is..megmas 18 ev folott atlatni meg 15 evesen is...-.- probaltam munkat keriteni...hogy azzal elvonjam a figyelmemet meg takaritani is elmentem volna barhova...de sehova nem kellek...mar annyi applicationt attam be mindenhova hogy varat lehetne belole epiteni...beszed nelkul meg baratsag meg...az itteni sulikba nincsenek szunetek...csa amikor lunch time-van akkor meg mindenki eszik -.-...raadasul az a leggazabb hogy a mostani sulimbancsak koreaiak voltak meg ilyen muslimok...nincs semmi bajom veluk...errol szo sincs...csak azok a sajat azon nyelvekkel foglalkoznak teged meg kicinelnek...nem foglalkoznak veled...koreai kreaihoz muslim a muslimhoz...raadasul SAJAT nyelven...mintha Koreaba lennekvagy a Pakisztanoknak eskuszom...igy hogy tanuljam a nyelvet??? A suliban mar hoztakegy olyan szabalyt hogy senki nem beszelhet iskola teruleten az anyanyelven mert sok az ESL-es es igy iszonyu nehez nekik..ha ...nem az angol haljak...mert kitol tanulj meg ha nem a barataidtol???? De igy nem lehet ha ok meg a sajatjukeval foglalkoznak....ezert is valtok sulit...hatha jobb lesz katolikusba megyek.....Ha nem tudsz beszelni akkor nem baratkoznak veled!!!!...Ha meg nincs baratod akkor meg a nyelvet se tudod...!!! Jajjj mindegy hagyjuk....Arrol nem is beszelve..hogy anyamek sehova nem engednek ki ....mert azzal ervelnek ...hogy idegen vilagba egy gyereket kiengedni nem valo...Nah akkor????? Kesz szar!!!! Kondi terem???xd xd Mar attol kivannak ha az utcara teszem a labamegy kicsit....:(....De az utcan se birom sokaig :(....Hiszen senki nem szol hozzad egy szot sem.......:(
2010. aug. 5. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!