Szerintetek jó ötlet nyárig úgy lefogyni, hogy napi 30 gram szénhidrát?
Figyelt kérdés
A többi fehérje,természetesen2011. jan. 28. 09:58
1/12 A kérdező kommentje:
Hmm,ez kicsit úgy hangzott,mintha beleegyezést kérnék
nem ezt teszem
csak véleményekre vagyok kíváncsi
2011. jan. 28. 10:01
2/12 A kérdező kommentje:
a sport nem kérdés,az alap
2011. jan. 28. 10:06
3/12 anonim válasza:
Napi 30 gramm? Miből állna? Szerintem iszonyat kevés.
4/12 A kérdező kommentje:
A szénhidrát tiszta ételből lenne,természetesen
Pl tejtermékből is lehetne,mert abban van szénhidrát
2011. jan. 28. 10:08
5/12 anonim válasza:
Akkor mondjuk napi 2 nagy pohár tejföl? Ezen kívül? Szénhidrát szinte mindenben van és ezzel a mennyiséggel a napi kitűzött mennyiségedet ki is merítetted.
6/12 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy 30 gramm szénhidrát mit jelent
Ezért is volna fehérje a többi étel
2011. jan. 28. 10:17
7/12 anonim válasza:
hát én fogyizom és simán megeszem 120 grammot ! amugy totál idegbeteg lennék, meg minden :S
8/12 anonim válasza:
Ha már lecsökkented akkor a tskg/1g ch is elég alacsony már.
Nyárig meg van fél év,a diéta meg 2-3 hónap.
Uh annyira nem jó ötlet,plusz nem írtad,hogy mennyi ch-ról indulsz,fokozatosan csökkented-e,vagy csak úgy durr bele.
9/12 anonim válasza:
Farkaséhséged lesz, plusz a sporthoz is több kell 30 grammnál. A reggeli-délelőtti órákra időzítve ennél nyugodtan vihetsz be többet, ez nem fog rontani az eredményeiden. Sőt.
10/12 anonim válasza:
A szénhidrátcsökkentett ebédemben van kb. 50 g.
Normális mértékű fogyáshoz ehetek kb. 200 g-ot naponta.
Amúgy ha lefogytál, mik a terveid? Mert elkezdesz szénhidrátot enni, azonnal hízol, mint állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!