Mit csináljak, ha nagyon megéhezem?
Figyelt kérdés
Mindig az van,.hogy megéhezem, és veszek valamit, ami zsírosabb, aztán megbánom, és nem tudok mit csinálni!
A suliban hogy áljam meg,hogy ne zsírosat egyek, vagy mit egyek,ami eltelít és nem zsíros?
2009. febr. 10. 20:15
1/4 anonim válasza:
Telít a sajt, krumpli.
Ha valamit ropogtatni akarsz, akkor az gyümölcs legyen (de ne banán), vagy egy zsömlét is elmajszolhatsz (ugyan szénhidrát, de szinte semmi sincs benne). Gyümölcslé is elég néha nekem, ha éhes vagyok.
2/4 anonim válasza:
Nekem a pohár kakaó, vagy meleg tej mindig segít! Egyhúzásra 3 decit legalább! Egyből nem vagyok éhes.
3/4 anonim válasza:
én 2 csomag ropit szoktam enni, vagy Győri Édes Jóreggelt-et.
4/4 anonim válasza:
Én is inkább a folyadékra szavazok: valami cukormentes gyümölcslé vagy tej 3-4 dl már szinte egy étkezés. Legalább is mennyiségre. Az egyik rostot, a másik fehérjét tartalmaz, úgyh' ezzel nem ártasz a fogyókúrának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!