Mai menü mien volt? Reggeli ---< 2 piritós 1 rio mare halkonzervvel ~a sós vizessel, az olajosat nem szeretem~ és egy danone activiával ebéd---> cézár saláta sült csirkemell csíkokkal uzsi/vacsi ~nemtom megéhezem e tanulnom kell~ 3 alma
Figyelt kérdés
Fogytam sokat ~nem lett belőle baj, de volt h napi 1 alma volt :SS~ aztán nyáron anyukám helyrerázott, és felszedtem egy 6 kgot. Nem vészes a helyzet, de jobb lenne a kettő között félúton ~mondjuk 54 kgnak lenni~ most olyan 58 vagyok ~167 cm~
mai menü:
2010. okt. 2. 17:38
2/4 anonim válasza:
Az 58 normális, kivéve ha nem vagy még kb. olyan 15-17 éves.
3/4 anonim válasza:
Minimum dupla ennyit eszek+ neha edesseget is, megis ugyannyi kg es cm vagyok, mint te.
Tuti, hogy csak koplalsz es nem mozogsz.
Nem lenn ertelmesebb enni egy jot es utanni futni, mint egesz nap a kaloriakat szamolni az agyban fekve?
Amugy keves, de legalabb valtozatos.
19/L
4/4 anonim válasza:
Elneztem, elozo vagyok: 167 cm/ 54kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!