Valaki leírná nekem a rizsdiéta lényegét? Lehetőleg olyan, aki próbálta. A tapasztalatoknak is örülnék.
A lényege, hogy naponta meghatározott mennyiségü sótlan fött rizst ehetsz. A sóltan rizs ersöen vizhajtó, ezért az elsö néhány napban látványos a súlyveszteség, de ez csak a lerakódott viz, igazánból nem fogysz töle. Borzasztó rossz, mert iztelen, és rövid idö múlva inkább nem eszel belöle, mert annyira megundorodsz ettöl - tehát koplalsz. Ettöl lehet, hogy valamennyit fogysz, de ha abbahagyod, akkor azonnal visszahizod.
Sokkal értelmesebb, ha rendes étrendet keresel, mert ezzel csak kinozod magad valameddig, de értelme nincs.
Én 7napot bírtam barna rizzsel, ásványvízzel. Tényleg csak vizet veszít az ember, de nekem így szebb lett tőle a bőröm, sokat nem fogytam.
Az előttem író megfogta a lényeget, már a 3. naptól kezdve inkább nem eszel semmit, mint rizst. Mondjuk ezekkel együtt én nem bántam meg, de ha olyan álmaid voltak, hogy tartósan látványos fogyást fogsz ettől elérni, akkor inkább hagyd a fenébe.
üdv, 26l
Szénhidráttal diétázni?
Had gratuláljak az ötlethez!
A rizs az egyik legjobb ch forrás,de a diéta lényege a ch csökkentése.
Ha csak rizst eszel,akkor persze,hogy fogysz,mert a fehérje megvonás miatt csökken az izomtérfogat.
De az biztos,hogy a testzsír nem fog lejjebb menni,sőt nőni fog.Tehát a diéta nem éri el a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!