2 hete csinálom a schobert norbi féle táblázatokba besorolt kaják evését. Heti 3szor járok konditerembe, általában másfélórát töltök el ott, de most álltam rá a mérlegre és híztam. Mitől lehet ez?
Az emésztésed most sem jobb? Nem iszol többet?
Én is a táblázattal adtam le 20 kilót, nekem gyorsan hatott. Nálad a hízásnak köze lesz a rossz anyagcseréhez. Mennyire hirtelen álltál rá az új étrendre? Én javasolnék egy tisztítókúrát előbb (zöldségek, gyümölcsök, ezek levei, teák, víz). Előbb ki kellene tisztulnod.
És mennyire táplálkozol rostdúsan? Tehát gyümölcs, zöldség, gabonafélék?
Ha semmi nem segít, akkor ennek lehet szervi oka, el kellene menned egy kivizsgálásra, addig nem is ajánlatos belekezdened semmilyen diétába. Bár a heti egynél rosszabbat is hallottam már, de ez akkor is nagyon rossz. Gondold el, mennyi kaját ezsel meg egyn nap: az mind benned áll egy hétig, és csak gyűlik.
És ha nem vagy hashajtható (nem csinált semmit a mályvatea, hashajtó bogyók esetleg?), akkor az valami komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!