Holnap fehérje diétába kezdek! Vélemények?
Figyelt kérdés
Csak fehérje!Semmi zsír,semmi szénhidrát,csak ami a 0%-os joghurtba található
Ezenkívül csirkehús,pulykahús,halak,tojásfehérje,víz
mi a véleményetek?
2011. jan. 21. 22:01
21/26 anonim válasza:
Jól van, félreolvastam, elég nehéz értelmezni amit írsz.. :D Nyelvtan óra nuku volt mi
De akkor is csak gratulálni tudok okoskám :D Ideig már így sincsenek.. Besavanyodott piccs :D
22/26 A kérdező kommentje:
Ne engem hibáztass a hülye agyadért:D
Ja és vigyázz milyen szavakkal illetsz,mert nem anyád vagyok
ennyi
2011. jan. 22. 18:50
23/26 anonim válasza:
te kis butus :) hány kilcsi vagy most?
24/26 A kérdező kommentje:
jó,többet nem írok ide,mert látom itt mindenki okos,csak én nem
2011. jan. 22. 19:37
25/26 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Meg szeretném kérdezni, hogy hogy haladtál a diétával? Mennyit adtál le? Mivel én is bele szeretnék vágni egy hasonló jellegű fogyókúrába...
26/26 anonim válasza:
Én is ilyen diétán voltam, 1,5 hét alatt már volt látványos eredménye, csak már nem tudom miért abbahagytam (ha jól emlékszem, pont egy rendkívül stresszes és nyomasztó időszakban) Hmm, egy pár nap után már nem is volt vészes:) Nekem csak az édes íz maga hiányzott, de megoldottam.:) Mondjuk én azért ettem szénhidrátot, kb 50 grammot egy nap, azt is mondjuk úgy hogy gyümölcsből, zöldségből, kevéske abonettből, meg natúr joghurtból. Amúgy nem fájt a fejem tőle annyira. Az idegekről meg annyit, hogy én nem vettem észre változást, mondjuk én alapvetően is hirtelen típusú ember vagyok:D És sokat tudok morgolódni mindenféle diéta nélkül is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!