Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Étrendkiegészítőkkel kapcsolat...

Szmnt kérdése:

Étrendkiegészítőkkel kapcsolatban vélemények? ( kreatin+ fehérje)

Figyelt kérdés

Van egy rágotablettás Biotech Kreatin monohidrátom , illetve szintén Biotech-es HYPER MASS 5000 típusu fehérjém.. Hogy érdemes ezeket szedni? Sok oldalon , sok cikken keresztül olvasgattam ezekről , és én azt szürtem le, hogy úgy érdemes ezeket szedni, hogy reggel kaja előtt 5 g kreatin, rá a kaja , utána egyből a fehérje ( 40 g fél literben ) és majd edzés előtt és után szintén 5-5 g kreatin , majd este vacsora után jöhet a Fehérje megint. Bár az van ráírva a kreatinra , h ajánlott bevitel az napi 5tabletta ( ami 5 g) míg minden más oldalon azt írják, hogy 10 15 g kell naponta, és fehérjére is más G az ajánlott bevitel egy napra, míg más oldalkon más. ÉS emelett edzéssekkor ugye szölöcukor, illetve kreatin után szénhidrát dus étel , például rizs , csirke . Ezáltal meghízhatok? Zsírra gondoltam , mert ezek okozzák főleg ugye az elhízást. Bár én heti 3* edzek , és nap mint nap focizok tehát azért lemozgom. (18 f , 188 cm , 83 kg)

Kérem csak az írjon , aki tényleg ért hozáá.

Köszön szépen előe is!!

M

2010. márc. 18. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik barátom impotens lett tőle... :(
2010. márc. 18. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:

gratulálok a barátodnak:D:D::D:D:D:DD

ti annyira buták vagytok:D:D:D::D:D

ez olyan mintha azt mondanám hogy megettem egy 5tojásbol állo tojásrántottát és kihullot a hajam:D:D:D

mennyi összefüggést láttok?

mert a kreatin az visszatartja a vizet egy kicsit és segit a fehérje felszívódásban.

a fehérje meg kb mint ha ennél egy tojást:D

szedd mert jó hatása van az ijen hülyékre meg ne figyelj mert azt se tudják mi a különbség a tápkieg és a szteroid között.

szánalmas . azt mondják a tömegnövelőre hogy szteroid meg nem fog tőle felálni..

tiszta baromság.

csak lusták utána nézni meg lusták a sporthoz.

a fehérjét azt szedd :

edzőnap:ébredés után délután edzésután ha nincs edzés .

aznap akkor elég a 2.

garantáltak a kilók:) én is szedtem.

A kreatin meg attol függ h van e feltöltési szakasz de napi 3x5g az bőven jó.

mellete sok folyadék 3liter per nap hogy tudjon ürülni a sok oldott anyag.

3 edzés az kevés.

én :

hétfő csütrtök mellkar

kedd péntek hát törzsizmok

szerda láb

ez bőven nagyon jó:)

2010. márc. 27. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!