A táplálék kiegészítők ( fehérje, tömegnövelő. Stb) milyen bevizsgálásokon esnek át?
Tudod, ez legalább nem gyógyszer, és nem élelmiszer. A fogyasztása nem kötelező. Amíg nincs vele baj ( pl. nem hal bele senki) addig elhiszik, hogy az, ami rá van írva. De ha más gyártónak kell a piac, vagy bajt okoz, akkor elkezdik a kivizsgálását, és hidd el, mindent megtalálnak benne, hacsak tényleg nem csodaszer. A paprika példát meg onnan veszem, hogy a magyar édesnemes egy világszerte elismert nemzeti kuriózum volt, jól jövedelmezett. Erre elkezdték vizsgálni, és találtak benne brazil mérget, vegyszert, stb. Persze egyből lesöpörték a boltokból, ment a szemétbe az egész. De paprikát ugye azért venni kell, így más paprika eladása felfutott. És hiába pereskednek, mire tehozzádig elér az eredmény, már rád is rohadt a paprikád. Nem tudom, érthető voltam?
Sztem ne egyél ilyen sz@rokat. Táplálkozz rendesen mozogj sokat. Így is elérheted a célodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!