Akik 20-30 vagy több kilót fogytatok, végig, minden nap kitartóak voltatok?
Azaz egy nap sem volt, amikor besokalltál a zöldség-gyümi-fehérhús-teljeskiörlésű kenyér stb. kombótól, és 1-2 nap "bezabáltál"( csoki-csipsz-pörkölt/nokedli stb), azután meg újrakezdted?
Végtelenül tisztelem azokat az embereket, akik nagy súlyfeleslegtől képesek megszabadulni hosszú hónapokon át betartva a diétát. Titeket kérdezlek, mert 20 kgtól nekem is meg kellene szabadulnom-hogyan sikerült?
Igazad van utolsó. Mindenkinek kikell alakítania azt a fajta diétát amit elbír. Pl én sem tudnék megenni sok fajta kaját amit egyes diéták írnak. Sok mindent kipróbáltam.
Én a te módszeredbe belebuktam mert egyszerűen nem bírtam megállni a zabálást este. Így inkább nem is eszem este, mert nincs annyi akaraterőm hogy ott hagyjak egy jó kis kaját. Délben pedig annyit eszem amennyit hozok a melóhelyemre. Itt nincs túl evés, mert nincs +kaja.
Szóval mindenkinek kikell alakítania a saját magának megfelelő módszert kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!