Ha fogyókúrázok, akkor jó a csirkehús vacsorára? Vagy inkább egyek joghurtot, vagy gyümölcsöt?
Gratulálok, éheztesd csak a szervezeted, hagy lassuljon le az anyagcseréd, hagy ne fogyj egy grammot se, hagy hízz inkább.
Agyra...
Az első baromságot írt. Jó a csirke, csak szénhidrátot ne egyél hozzá. Bár hozzá kell tennem, dietetikusok kifejezetten javasolják vacsorára a lassan felszívódó szénhidrátot, ill. abból egy keveset. Hogy ne farkaséhesen ébredj.
Jó a natúr joghurt is, de KEVÉS.
A gyümölcsben ugyan van gyüm.cukor, de kevés, én szarozom vele. Még mindig jobb lassabban fogyni, mint állandóan elkapni valami vírust.
Nem írtam baromságokat.
A csirkéhez nem is szóltam hozzá nem tűnt volna fel..
Joghurt, gyümölcs tiszta SZÉNHIDRÁT. Estére szénhidrát? Ja, jó akkor, ha hízókúrán vagy..
Gyümit tényleg ne (megerjed este a gyomrodban!) de a NATÚR joghurt mehet.
Csak a cukros joghurtokat kerüld, azok a ch-dúsak, a natúrt eheted este.
almát, natúr joghurtot nyugodtan eheted
hagyátok már ezt a baromságot, hogy nem lehet vacsorára megenni egy narancsot vagy almát
igenis edd meg ynugodtan semmi bajod nem lesz tőle
hús is, tojás, és hal is mehet
túró, kefír szintúgy
Igen, egyél nyugodtan szénhidrátokat vacsorára, csak akkor annak a neve hízókúra.
Ne csodáld majd kérdező, ha nem fogysz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!