TINIK! Ti, hogy fogytatok le?
Olyanok írjanak légyszi,akik kb 13-15 évesek és volt/van egy kis súlyfeleslegük.
Nem vagyok kövér,de van egy kis felesleg rajtam.Kb 5-10 kg-t szeretnék fogyni,illetve alakot formálni.Ti miket csináltatok/miket ettetek?Ha van vkinek tapasztalata(sikeres) az légyszi ossza meg velem is.

csipszet csokikat és egyéb nasikat,mireliteket,krumplikat,rizst elkezdtem hanyagolni.
Reggel suliba gyümölcsöt vittem magammal (banánt,kompotot nem szabad),meg egy kis salátát. ebédre próbáltam olyant enni amit anyu csinált főtt kaját. vacsira kizárólag csak gyümölcsöt (alvás előtt 3órával ne egyél már.)
Aztán naponta használtam a AbTronix x2 fitnesszövét. Hasra/Combra/karra/Mellre/Hátsóra, szinte mindenre jó, naponta 10percet kellet igénybe venni. Nekem is csak pici feleslegem volt, de ez 1hónap alatt olyan eredményt hozott a normális étrend + Abtronic = teljesen megnövelte az önbizalmam, szép lapos lett a hasam pont jó kicsi izommal. Combomról is szépen lement, feszes lett

És 15-16 évesen se kéne...
10 kilót ledobsz, búcsút mondhatsz a menzeszednek.
Egyébként nem mindegy, hogy 5 vagy 10 kiló, mert a 10-et már nem nevezném "kis feleslegnek", minimum egy orvos kell, hogy mitől híztál el, és utána egy dietetikus, hogy ne legyél meddő egy rossz fogyókúrától.
Ha pedig tényleg kicsi a felesleg, miért akarsz 10-et leadni?

120 kg-ról fogytam le 70re, kb 9 hónap alatt.
Reggelire max 50 gramm kenyér, csirkemell sonkával, gyümölcsök
Ebéd: fél tányér abból ami itthon van (általában hús, köretet sosem ettem)
Uzsi: 1-2 narancs vagy joghurt vagy 1 pohár kefir
Vacsi: túró, kefir, stb ilyen dolgok
Naponta 40-50 perc szobabicikli
15/L
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ezekkel sokat segítettetek.
Szerintetek úgy jó?Reggelre suliba eszek egy zsömlét(gyümölcsöt,zöldséget mellé),ebédre otthon eszek amit főznek főttételt,vacsira pedig joghurtot,gyümölcsöt,müzlit,stb...a csokikat,édességeket,zsírosabb ételeket kerülöm.1 óra torna minden nap Bíró Icás dvd-re+nyáron bicózás minden nap+néha futás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!