Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » TINIK! Ti, hogy fogytatok le?

TINIK! Ti, hogy fogytatok le?

Figyelt kérdés

Olyanok írjanak légyszi,akik kb 13-15 évesek és volt/van egy kis súlyfeleslegük.

Nem vagyok kövér,de van egy kis felesleg rajtam.Kb 5-10 kg-t szeretnék fogyni,illetve alakot formálni.Ti miket csináltatok/miket ettetek?Ha van vkinek tapasztalata(sikeres) az légyszi ossza meg velem is.

2011. jan. 20. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

csipszet csokikat és egyéb nasikat,mireliteket,krumplikat,rizst elkezdtem hanyagolni.

Reggel suliba gyümölcsöt vittem magammal (banánt,kompotot nem szabad),meg egy kis salátát. ebédre próbáltam olyant enni amit anyu csinált főtt kaját. vacsira kizárólag csak gyümölcsöt (alvás előtt 3órával ne egyél már.)

Aztán naponta használtam a AbTronix x2 fitnesszövét. Hasra/Combra/karra/Mellre/Hátsóra, szinte mindenre jó, naponta 10percet kellet igénybe venni. Nekem is csak pici feleslegem volt, de ez 1hónap alatt olyan eredményt hozott a normális étrend + Abtronic = teljesen megnövelte az önbizalmam, szép lapos lett a hasam pont jó kicsi izommal. Combomról is szépen lement, feszes lett

2011. jan. 20. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
első hozzászoló vagyokk,azt kifelejtettem hogy 15/L vagyok. Szerintem 13évesen nem kéne még fogyózni,sőt 14évesen se...:) remélem segítettem, szia
2011. jan. 20. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem követtem semmilyen divatos diétát, hanem magamnak alkottam étrendet. A kenyeret teljesen kiiktattam az életemből, helyette puffasztot rizszseletet (Hamlet) vagy Abonettet ettem. Elhagytam a cukros üdítőket, csak szénsavmentes ásvnyvizet ittam. Ebédre általában valamilyen párolt húst vagy halat ettem zöldségkörettel, salátával vagy rizzsel. Az uzsonnám/tízóraim 1-1 gyümölcs vagy natúr joghurt volt. Reggeli általában 2 szelet Hamlet vagy Abonett 1-1 szelet sonkával, sovány sajttal, paradicsommal vagy egyéb zöldséggel, máskor natúr kukoricapehely vagy müzli tejjel. Vacsora általában valamilyen saláta, vagy 1 pár visrsli zöldséggel. Édességet nem ettem, ha nagyon nassolhatnékom volt gyümölcsjoghurtot ettem vagy csináltam natúrjoghurtból, fűszerekből mártogatós szószt és leszeletelt répát mártogattam bele. Mellette itthon tornáztam dvd-re. 10 kg-t fogytam 4-5 hónap alatt és igazából sosem éheztem. Már nem diétázom,de odafigyelek az étkezésemre, illetve heti 3 alkalommal sportolni járok.
2011. jan. 20. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:

És 15-16 évesen se kéne...

10 kilót ledobsz, búcsút mondhatsz a menzeszednek.

Egyébként nem mindegy, hogy 5 vagy 10 kiló, mert a 10-et már nem nevezném "kis feleslegnek", minimum egy orvos kell, hogy mitől híztál el, és utána egy dietetikus, hogy ne legyél meddő egy rossz fogyókúrától.

Ha pedig tényleg kicsi a felesleg, miért akarsz 10-et leadni?

2011. jan. 20. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászóló vagyok: Ha 13-14 éves vagy azért még hanyagold a diétát, amennyiben 16-17évesen is fogyni szeretnél akkor vágj csak bele!!!
2011. jan. 20. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi bajom lenne ha 15évesen 5kg-t leadok? mert köszönöm szépen, van menszeszem ugyanúgy...A kenyeret végül is én is kifelejtettem..
2011. jan. 20. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:

120 kg-ról fogytam le 70re, kb 9 hónap alatt.

Reggelire max 50 gramm kenyér, csirkemell sonkával, gyümölcsök

Ebéd: fél tányér abból ami itthon van (általában hús, köretet sosem ettem)

Uzsi: 1-2 narancs vagy joghurt vagy 1 pohár kefir

Vacsi: túró, kefir, stb ilyen dolgok

Naponta 40-50 perc szobabicikli

15/L

2011. jan. 20. 15:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Ezekkel sokat segítettetek.

Szerintetek úgy jó?Reggelre suliba eszek egy zsömlét(gyümölcsöt,zöldséget mellé),ebédre otthon eszek amit főznek főttételt,vacsira pedig joghurtot,gyümölcsöt,müzlit,stb...a csokikat,édességeket,zsírosabb ételeket kerülöm.1 óra torna minden nap Bíró Icás dvd-re+nyáron bicózás minden nap+néha futás.

2011. jan. 20. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, a bőröd milyen állapotban van most ekkora fogyás után? Én 38kg-t fogytam 1 év alatt és sajna azért a bőrömön látszik:(
2011. jan. 21. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!